Julkaistu 12.08.2019 0          

Diandra ja Turku Jazz Orchestra – Turun Muusikot 100 vuotta

Diandra on eräs Suomen valovoimaisimmista naisartisteista.

Turku Jazz Orchestra ja Diandra kruunaavat Turun Muusikot ry:n 100-vuotisjuhlat. Juhlakonsertin solistina on myös Suomen johtava trumpetisti Tero Lindberg. Ohjelmistona on iki-ihania 60-luvun soulklassikoita, Sinatraa, swingiä, James Bond –tunnareita. Juhlakonsertti pidetään Turun Kesäteatterissa Vartiovuorella keskiviikkona 21.8.2019 klo 18.00 – 19.45. Konsertti sopii koko perheelle. Teatterin katsomo on katettu, joten satoi tai paistoi, nautinto on taattu!

Diandra on eräs Suomen valovoimaisimmista naisartisteista. Hän on tullut yleisölle tutuksi Idols-voittonsa lisäksi mm. Tähdet, tähdet sekä The Voice Kids –ohjelmista. Tällä hetkellä Diandra on ajankohtainen musiikkiviihdeohjelman Elämäni Biisi tähtisolistina. Kahden soololevyn ja joululaulu-albumin lisäksi Diandran upeaa ääntä on kuultu myös Mikael Gabrielin, Uniikin sekä Cheekin hittisingleillä.

Tero Lindberg on aikamme kysytyimpiä ja monipuolisimpia trumpetisteja. Hän on soittanut Suomen eturivin artistien levyillä, kiertueilla ja lukuisissa tv-ohjelmissa, kuten MTV3:n Tähdet, tähdet ja Tanssii Tähtien Kanssa. Sunrise Avenuen, Leningrad Cowboysien ja Jimi Tenorin kanssa Tero on kiertänyt viime vuosina Eurooppaa. Vakituisesti hän soittaa mm. Dallapéssa, sekä Paula Koivuniemen ja Mikko Leppilammen orkestereissa.

Turku Jazz Orchestra on vuonna 2012 perustettu big band, jossa vaikuttaa kaiken kaikkiaan lähes 30 Turun seudulla toimivaa ammattimuusikkoa. Orkesterin taiteellisena johtajana on vuoden 2018 alusta toiminut trumpetisti-sovittaja Tero Lindberg. Turku Jazz Orchestran monipuolinen ohjelmisto tarjoaa sekä klassikoita että tämän päivän jazzia.

Konsertin järjestää Turun Muusikot ry. Turun Muusikot on Turun seudun musiikkialalla toimivien ammattilaisten ja alan opiskelijoiden yhdistys, Suomen Muusikkojen liiton paikallisyhdistys.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa