Julkaistu 14.08.2019 0          

Sunship laajentaa toimintaa Suomessa

Kalustevalmistaja Sunship osti heinäkuussa kilpailijansa Kateks Sisustus AS:n ja siirtää tuotantonsa suurempiin toimitiloihin. Sunship aikoo laajentaa tuotantoaan koko Suomeen ja myös Turun telakalle.

Suomessa ja Virossa toimiva kalustevalmistaja Sunship OÜ kasvattaa toimintaansa. Heinäkuussa yritys osti samalla alalla toimivan virolaisen Kateks Sisustuksen ja siirtää tuotantonsa uusiin toimitiloihin.

- Siirrymme Kateksin tiloihin, joissa saamme käyttöömme uusia koneita ja puuttuvia tiloja. Olemme hakeneet laajentumista ja nyt löysimme sopivat ostokohteen. Oston yhteydessä saimme myös hienon listan uusista asiakkaista, mikä mahdollistaa luonnollisen siirtymisen uudelle alueelle, Sunshipin toimitusjohtaja Kaur Tomann ja myynti- ja markkinointijohtaja Antero Valmunen iloitsevat.

Sunship on erikoiskalusteita toimitiloihin tuottava puusepän tehdas Tallinnassa. Yritys tuottaa räätälöityjä kalusteratkaisuja erilaisiin toimitiloihin, aina myymälöistä ravintoloihin ja toimistoihin.

Suuri osa tuotannosta tehdään jo nyt Suomeen. Yritys on toteuttanut toimitiloja Suomessa viimeisimpänä esimerkiksi Keskon pääkonttoriin, Ylen Mediataloon, Mow Supernovalle ja Next Gamesin pääkonttorille Helsinkiin.

Vuodesta 2006 asti toiminut Sunship työllistää fuusion jälkeen noin 50 henkilöä.

Sunshipin tavoitteena on laajentaa toimintaa Suomessa Helsingin lisäksi muihin kaupunkeihin. Aiemmin Sunship on ollut vahvasti mukana laivapuolella, ja nyt yritys pyrkii saamaan tuotantoaan myös Turun telakalle.

Syksyllä tarkoituksena on lähteä valloittamaan myös Ruotsia. Laajentuminen ja uudet tilat antavat Valmusen mukaan Sunshipin tiimille uutta intoa ja tahtoa mennä yhdessä eteenpäin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Amandum

Amandum

Coaching, Hypnoterapiaa, Liikuntapalveluja, Psykologipalveluja, Työnohjaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 4, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa