Julkaistu 14.08.2019 0          

Sunship laajentaa toimintaa Suomessa

Kalustevalmistaja Sunship osti heinäkuussa kilpailijansa Kateks Sisustus AS:n ja siirtää tuotantonsa suurempiin toimitiloihin. Sunship aikoo laajentaa tuotantoaan koko Suomeen ja myös Turun telakalle.

Suomessa ja Virossa toimiva kalustevalmistaja Sunship OÜ kasvattaa toimintaansa. Heinäkuussa yritys osti samalla alalla toimivan virolaisen Kateks Sisustuksen ja siirtää tuotantonsa uusiin toimitiloihin.

- Siirrymme Kateksin tiloihin, joissa saamme käyttöömme uusia koneita ja puuttuvia tiloja. Olemme hakeneet laajentumista ja nyt löysimme sopivat ostokohteen. Oston yhteydessä saimme myös hienon listan uusista asiakkaista, mikä mahdollistaa luonnollisen siirtymisen uudelle alueelle, Sunshipin toimitusjohtaja Kaur Tomann ja myynti- ja markkinointijohtaja Antero Valmunen iloitsevat.

Sunship on erikoiskalusteita toimitiloihin tuottava puusepän tehdas Tallinnassa. Yritys tuottaa räätälöityjä kalusteratkaisuja erilaisiin toimitiloihin, aina myymälöistä ravintoloihin ja toimistoihin.

Suuri osa tuotannosta tehdään jo nyt Suomeen. Yritys on toteuttanut toimitiloja Suomessa viimeisimpänä esimerkiksi Keskon pääkonttoriin, Ylen Mediataloon, Mow Supernovalle ja Next Gamesin pääkonttorille Helsinkiin.

Vuodesta 2006 asti toiminut Sunship työllistää fuusion jälkeen noin 50 henkilöä.

Sunshipin tavoitteena on laajentaa toimintaa Suomessa Helsingin lisäksi muihin kaupunkeihin. Aiemmin Sunship on ollut vahvasti mukana laivapuolella, ja nyt yritys pyrkii saamaan tuotantoaan myös Turun telakalle.

Syksyllä tarkoituksena on lähteä valloittamaan myös Ruotsia. Laajentuminen ja uudet tilat antavat Valmusen mukaan Sunshipin tiimille uutta intoa ja tahtoa mennä yhdessä eteenpäin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Länsivankkurit Oy

Turun Länsivankkurit Oy

Matkailuajoneuvojen huolto, tarvikkeet ja varaosat, Matkailuajoneuvojen myynti, Matkailuautoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Verkahovi

Verkatehtaankatu 4, Turku

KP 10-40, R 140, myös kokoustarjoilut ja pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa