Julkaistu 19.08.2019 1          

LähiTapiola Varsinais-Suomi ja Sydkusten puhtaamman saariston puolesta

M/S Roopen kannella (vas.) kansimies Konsta Grönberg, PSS ry:n pääsihteeri Aija Kaski, konepäällikkö Kari Lahtinen, LähiTapiola Varsinais-Suomen toimitusjohtaja Olli Aakula ja LähiTapiola Sydkustenin toimitusjohtaja Kristian Nygren.

Kaksi saaristoalueilla toimivaa LähiTapiolan alueyhtiötä, LähiTapiola Varsinais-Suomi ja Sydkusten lahjoittivat yhdessä PSS ry:lle 20 000 euroa. Osa lahjoitetusta summasta käytetään defibrillaattorin hankintaan Saaristomeren huoltoalus M/S Roopelle.

- LähiTapiola pyrkii kaikessa toiminnassa toteuttamaan elämänturvaa. Yksi tärkeä osa sitä ovat konkreettiset yhteiskuntavastuuteot. Pidä Saaristo Siistinä ry:n yhteistyökumppanina toimiminen on konkreettinen esimerkki yhteiskuntavastuullisesta toiminnasta. Järjestö tekee monipuolista työtä ympäristön hyväksi esimerkiksi ympäristönhuoltotöiden ja ympäristöprojektien merkeissä keskittyen meriroskaan, kemikalisoitumiseen ja rehevöitymiseen, kertoo LähiTapiola Varsinais-Suomen toimitusjohtaja Olli Aakula.

LähiTapiola Varsinais-Suomen toimitusjohtaja Olli Aakula sekä LähiTapiola Sydkustenin toimitusjohtaja Kristian Nygren kävivät vierailulla PSS ry:n Saaristomeren huoltoalus M/S Roopella. Tutustumiskäynnin yhteydessä keskusteltiin siitä, miten osa lahjoitetusta summasta käytetään defibrillaattorin hankintaan.

- Defibrillaattorilla pystytään olemaan tarvittaessa avuksi saaristossa liikkuville ihmisille sairastapauksen sattuessa. Huoltoalus on sille luonteva paikka, sillä se liikkuu vilkkaimpien saaristosatamien läheisyydessä toukokuusta lokakuuhun, ja miehistö on kouluttautunut sen käyttöön, kertoo PSS ry:n pääsihteeri Aija Kaski.


Kommentit

Pauliina 20.08.2019 klo 15:08

Hieno juttu, - olette arvokkaalla asialla. Hyvää yhteistyötä myös jatkossa!


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

11/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.11.2019


Seuraa meitä somessa