Julkaistu 20.08.2019 0          

Timo Parvela Loiskis-orkestereineen Martinsalissa

Kuva: E. Okkonen.

Kirjailija Timo Parvela ja Loiskis-orkesteri esittävät Ella ja kaverit –tarinakonsertin Raision kaupunginkirjaston Martinsalissa ke 11.9. klo 18.

Ella ja kaverit -tarinakonsertti pohjautuu Parvelan suosittuun Ella-kirjasarjaan. Parvela lukee otteita Ellan ja kavereiden seikkailuista ja Loiskis soittaa tarinoiden välissä säveltämiään kappaleita. Tarinakonsertti on hauska sekoitus yhteislaulua, yllätyksiä, sekä hauskoja ja opettavaisia tarinoita!

Liput tulevat myyntiin kirjaston Palvelupisteelle pe 30.8. Yksittäisen lipun hinta on 3 euroa ja perhelipun 7 euroa (max 2 aikuista ja 2 lasta). Lippuja on rajattu määrä. Ei lippuvarauksia! Esitystä suositellaan yli 5-vuotiaille. Konsertin kesto on noin 45 minuuttia.

Timo Parvela on yksi Suomen arvostetuimmista kirjailijoista. Hän on kirjoittanut lähes 60 lasten- ja nuortenkirjaa ja useita käsikirjoituksia esimerkiksi TV-sarjoihin. Ella-kirjojen lisäksi hänet tunnetaan Pate-sarjasta, Maukka ja Väykkä -kirjoista, sekä viimeisimpänä hyvin suositusta Kepler62–avaruusseikkailusarjasta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa