Julkaistu 21.08.2019 0          

Yrityskummien Kasvu ja kansainvälistyminen-seminaari Turussa 28.8.

Suomen Yrityskummien Kasvu ja kansainvälistyminen -seminaari tarjoaa yrittäjille tietoa digitaalisen kaupankäynnin ja markkinoinnin mahdollisuuksista sekä yrityksen kasvuun liittyvien riskien minimoimisesta. Seminaari on osa Yrityskummien valtakunnallista konferenssia, joka järjestetään Turussa 27.-28.8.2019. Median osanottajat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan seminaariin Turun kaupunginteatterille 28.8. klo 9-13.

Kasvu ja kansainvälistyminen -seminaarin aamupäiväosuudessa paneudutaan tekoälyn ja digitaalisen kaupankäynnin antamiin mahdollisuuksiin ja siihen kuinka pienyritys voi tavoittaa potentiaaliset asiakkaansa maailmanlaajuisesti verkossa. Seminaarin jälkipuoliskolla keskitytään yrityksen kasvuun liittyviin riskeihin ja niiden minimoimiseen.

- Suomen Yrityskummien tavoitteena on tukea yrityksien kasvua ja onnistumista. Tätä työtä olemme tehneet jo 25 vuoden ajan ja yhdistyksenä haluamme olla kehittämässä yrityskummiemme osaamista ja asiakasyrittäjiemme tietotaitoa. Tällä hetkellä yhä useammat asiakasyrityksemme ovat kiinnostuneita digitaalisista alustoista, mutta yrittäjät miettivät kasvuun liittyviä riskejä. Meillä yrityskummeilla on puolestaan pitkä käytännön kokemus yrityksen kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvistä uhkista. Tämän johdosta oli luontevaa valita konferenssin tämän vuoden teemoiksi kasvu ja kansainvälistyminen. Aihe tuntuu myös kiinnostavan yrittäjiä ja olemme erittäin ilahtuneita, että konferenssin pääseminaariin on ilmoittautunut jo yli 250 osanottajaa, toteaa Suomen Yrityskummien hallituksen puheenjohtaja Kaarlo Nurmiranta.

Kasvu ja kansainvälistyminen-seminaarissa alustavat futuristi ja keksijä Perttu Pölönen, digimarkkinoinnin asiantuntija Tomi Neulanen, digitaalisen kaupan asiantuntija Leevi Parsama, Keskon digitaalisten liiketoimintapalvelujen myyntijohtaja Antti Rajala sekä yrittäjät Juha-Pekka Sainio, Pekka Hosio, Juuso Hulmi.

Seminaari myös striimataan ja sitä voi seurata alla olevasta osoitteesta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

X-Index Oy

X-Index Oy

Toimitilamyyntiä, Toimitilavuokrausta

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 4, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa