Julkaistu 22.08.2019 0          

Liikku avaa kuntokeskuksen Saloon

Kotimainen Kuntokeskus Liikku jatkaa kasvuaan. Noin tuhannen neliön kuntokeskus avataan maanantaina 26.8.2019 Saloon osoitteeseen Savipajankatu 5.

- Salon Liikussa toteutuu hienosti periaatteemme, että kuntokeskus sijaitsee helposti saavutettavassa paikassa, jossa on tarjolla runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Tilat ovat avarat ja suorituspaikkoja on reilusti. Remontissa panostamme niin sisustukseen, ilmanvaihtoon kuin valaistukseenkin. Laitteiden laatu, huolellisesti mietityt yksityiskohdat ja raikas ympäristö ovat ehdottomia vahvuuksiamme, Kuntokeskus Liikku Oy:n toimitusjohtaja Johanna Riihijärvi linjaa.

- Kun hahmottelimme mieheni kanssa ensimmäistä Kuntokeskus Liikkua vuonna 2010, mietimme tarkkaan, millainen on käyttäjän näkökulmasta aidosti hyvä kuntosali. Meillä on tarkat laatukriteerit, joiden mukaan jokainen Liikku on rakennettu, kertoo Johanna Riihijärvi.

Jokaisessa Liikussa on runsaasti lämmittelylaitteita, kattavasti varusteltu laite- ja vapaapainoalue sekä tilaa kehonhuollolle. Lisäpalveluna oma valmentaja auttaa alkuun pääsyssä ja on tarvittaessa asiakkaan tukena harjoittelun edistyessä. Jäsenyyden pituuden voi kukin päättää itse. Kuntokeskuksessa voi käydä harjoittelemassa itselle parhaiten sopivana ajankohtana klo 5-23 ja se on auki vuoden jokaisena päivänä.

Kaikki Liikut toimivat yhtiön operoimina ja työllistävät paikallisia yrittäjiä, kuten henkilökohtaisia valmentajia sekä siivous- ja vartiointialan yrityksiä. Kuntokeskus Liikku Oy:n omistavat terveydenhuoltoalan konserni COR Group sekä yrityksen toimiva johto. Sataprosenttisesti kotimainen yritys on nopeasti kasvanut jäsenmäärältään noin 21.000:een. Liikku Salo on Liikun 23. kuntokeskus. Ennestään Liikku löytyy Varsinais-Suomen alueella Kaarinasta. Liikun tähtäimessä on 50-60 kuntokeskusta ympäri Suomea.

COR Group on vuonna 1988 perustettu suomalainen konserni. Vuonna 2018 liikevaihto oli yli 200 miljoonaa euroa. Konserni työllistää 2750 ammattilaista ympäri Suomen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Verkahovi

Verkatehtaankatu 4, Turku

KP 10-40, R 140, myös kokoustarjoilut ja pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa