Julkaistu 21.08.2019 0          

STEP Forward -työhyvinvointiseminaari on Turun Nuorkauppakamarin kärkihanke

Turun Nuorkauppakamarin tiedotteessa sanotaan, että keskivertoihminen tekee elämänsä aikana töitä karkeasti sanoen 90 000 tuntia. Se on niin valtava määrä, että työelämän mielekkyyteen olisi älytöntä olla panostamatta. STEP on Turun Nuorkauppakamarin uusi seminaarisarja, jonka ensimmäisessä osassa, STEP Forward, käsitellään sitä, kuinka juuri sinä voit ottaa ohjat omassa työelämässäsi ja työhyvinvoinnissasi.

STEP Forward järjestetään tiistaina 23.10. klo 12-16 Turun Finnkinossa. STEP -luentosarjan ensimmäisessä tilaisuudessa keskitytään yksilön mahdollisuuksiin ohjata omaa menestystään ja työhyvinvointiaan.

Puhujina tilaisuudessa ovat arvostetut työelämäasiantuntijat, maailmalla ja Suomessa tunnettu key note -puhuja ja business advisor Tuija Seipell sekä Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtaja Riikka Mattila. Tuija Seipell tuo esille mm. kuinka innostunutta työilmapiiriä luodaan asiakaslähtöisyydellä ja yrityksen selkeällä visiolla ja Riikka Mattila kertoo puheenvuorossaan jo kahtena vuotena peräkkäin Suomen parhaaksi työpaikaksi valitun Scandicin menestystekijöistä.

Lisäksi paneelikeskustelussa vinkkejään työelämässä kehittymiseen ja hyvinvointiin ovat jakamassa Hasan & Partnersin toimitusjohtaja Eka Ruola, MPS Careerin toimitusjohtaja Elina Koskela, psykologi ja kirjailija Tony Dunderfelt sekä Karri ”Paleface” Miettinen. Lisäksi myös useat menestyneet varsinaissuomalaiset organisaatiot tuovat esille omaa osaamistaan tilaisuuden verkostoitumistauoilla.

STEP Forward -tilaisuus on suunnattu kaikille omasta työurastaan ja työhyvinvointinsa kehittämisestä kiinnostuneille työikäisille varsinaissuomalaisille, jotka haluavat kehittyä yksilöinä ja löytää mielekkäitä tapoja tehdä työtä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Asianajotoimisto Vuorio & Toivonen

Asianajotoimisto Vuorio & Toivonen

Asianajotoimistoja, Lakiasiaintoimisto, Lakipalvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa