Julkaistu 22.08.2019 0          

Elinkeinoministeri Kulmuni Eurooppa-foorumin Talouspäivän pääpuhuja

Turun Eurooppa-foorumin Talouspäivä torstaina 29.8. keskittyy EU:n sisämarkkinoihin, kilpailukykyyn ja innovaatiotoimintaan. Ohjelmassa ovat mm. elinkeinoministeri Katri Kulmunin ja Euroopan komission varapuheenjohtaja Jyrki Kataisen kabinettipäällikkö Risto Artjoen puheenvuorot sekä Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemen johdolla käytävä suuri EU-keskustelu.

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa järjestettävä Talouspäivä alkaa Nordean pääanalyytikko Jan von Gerichin, EK:n Brysselin toimiston johtaja Taneli Lahden ja Business Finlandin edustajan alustusten ympärille rakentuvilla briefing-tilaisuuksilla.

Iltapäivällä ohjelma jatkuu etenkin kotimaisen yhteiskunnallisen päätöksenteon, hallinnon ja elinkeinoelämän vaikuttajille suunnatulla kutsuvierastilaisuudella. Tilaisuuden pääpuhujana kuullaan Keskustan puheenjohtajakisan viimeiselle viikolle valmistautuvaa elinkeinoministeri Katri Kulmunia. Hänen jälkeensä kommenttipuheenvuoron pitää seuraavan rahoituskauden suunnitteluun osallistuva, pitkän EU-kokemuksen omaava Jyrki Kataisen kabinettipäällikkö Risto Artjoki.

Ohjelma Joessa huipentuu sisämarkkinoiden tulevaisuutta pohtivaan paneelikeskusteluun, jossa elinkeinoelämän ja politiikan edustajat keskustelevat Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemen johdolla eurooppalaisista sisämarkkinoista. Mukana ovat Nordean lakiasiainjohtaja ja hallituksen sihteeri Jussi Koskinen, Elisa Oyj:n toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila, kansanedustaja Petteri Orpo sekä europarlamentaarikot Ville Niinistö ja Miapetra Kumpula-Natri.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Suomen Henkilöstötalo

Suomen Henkilöstötalo

Henkilöstökonsultointia, Henkilöstön vuokrausta ja välitystä, Henkilöstöpalvelut, Rekrytointipalveluja, Soveltuvuusarviointi, Taloushallinto, Valmennukset

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa