Julkaistu 22.08.2019 0          

Uudessa monitoimitalo Auraamossa pop up -liiketila

Auraamo kutsuu tervetulleeksi yhteisötaideteoksella.

Auran kunnan keskustassa sijaitsevasta entisestä Valintatalosta kuoriutuu kuntalaisille yhteinen olohuone, jossa on toimintaa kaikenikäisille. Auraamon monitoimitalo on edistyksellinen esimerkki kunnan, kolmannen sektorin ja yritysten välisestä yhteistyöstä kuntalaisten hyvinvoinnin ja kunnan elinvoimaisuuden kehittämisessä.

Auraamon olohuone on avoinna 2.9. alkaen ma-to klo 8.00-16.00, pe klo 8.00-15.15 ja tila toimii kuntalaisten olohuoneena mm. kohtaamispaikkana. Samoissa tiloissa tulee olemaan kaksi etätyöpistettä, joita mm. yrittäjät ja etätyötä tekevät voivat vapaasti käyttää. Yhdistykset saavat vuokrata tiloja veloituksetta käyttöönsä 2.9. alkaen. Auran kunta tekee yhteistyötä erityisesti Auranlaakson kansalaisopiston kanssa, jonka laajaa kurssitarjontaa on tarjolla syksystä alkaen Auraamon tiloissa. Tarjolla on mm. ASAHI- terveysliikuntaa, kuvataiteita, laulua sekä jumppaa.

Tiloihin kaavaillaan myös nuorisoteatteria ja teatterille varattu tila soveltuu mm. esityksille, koulutuksille ja kevyelle liikunnalle.

Tiloissa on myös yrityksille tarkoitettu 80 neliön pop up- liiketila, jota yritykset voivat vuokrata veloituksetta käyttöönsä viikon tai kahden ajaksi. Aura haluaakin mahdollistaa yrittämisen kokeilun kunnassa veloituksetta.

Pop Up -tiloissa toimii LähiPuoti, josta löytyy kymmenien paikallisten tuottajien herkut. LähiPuoti on sekä kauppa, kahvila että lähiruokatukku. Kuluttajat ruokatalouden keskiössä -hanke on myös mukana LähiPuodin pop up -viikossa. KulTa-hanke parantaa varsinaissuomalaisten elintarvikealan mikro- ja pk-yritysten kilpailukykyä välittämällä uusinta tietoa infotilaisuuksien ja viestinnän avulla.

Samainen tila muuntautuu myös näyttelyille, jotka voidaan koota esille kuukauden ajaksi. Keväällä Auraamoon saadaan mm. Sarka museon kiertävä Ruisleipänäyttely.

Rakennuksen takaosaan sijoittuu kuntouttavalle työtoiminnalle varattu 60 neliömetrin tila, kaksi työtoiminnan tarvitsemaa toimistotilaa sekä sosiaalitiloja.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa