Julkaistu 22.08.2019 0          

Cadmatic ostaa Kymdatan ja CADS-ohjelmistot

Cadmatic Oy on ostanut suomalaisen ohjelmistoyhtiö Kymdata Oy:n. Strateginen yritysosto laajentaa Cadmaticin tuoteportfoliota ja sisältää koko Kymdatan osakekannan, IPR:t kaikkiin yrityksen CADS-ohjelmistoihin ja kaikki toimintaan liittyvät sopimukset. Yritysoston jälkeen Cadmaticin arvioitu liikevaihto nousee noin 28 miljoonaan euroon ja henkilömäärä ylittää 200 Kymdatan työllistäessä 43 henkilöä.

Kymdatan CADS Electric -ohjelmistotuotteet ovat markkinajohtaja Suomessa ja Virossa sähkö- ja automaatiosuunnittelussa. CADS-tuoteperhe sisältää ohjelmistomoduuleita myös esim. LVI-laskentaan ja mallinnukseen sekä rakennesuunnitteluun. CADS-tuotteet täydentävät erinomaisesti Cadmaticin laivojen ja prosessilaitosten rakenne- ja mekaaniseen suunnitteluun ja tiedonhallintaan keskittynyttä tuoteportfoliota globaalilla markkinalla.

Yrityskauppa tukee Cadmaticin strategisia kasvutavoitteita ja vahvistaa Cadmaticin asemaa laivojen ja prosessilaitosten suunnitteluun ja tiedonhallintaan tarkoitettujen ohjelmistojen yhtenä globaalina markkinajohtajana. Lisäksi yrityskauppa tuo Cadmaticille merkittäviä asiakkuuksia liittyen rakentamiseen. Yritysoston jälkeen Cadmaticilla on mahdollisuus tarjota suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoja asiakkailleen kaikkiin suunnitteludisipliineihin yhden toimittajan periaatteella.

Molemmilla yhtiöillä on selkeät ja vahvat tulevaisuuden tuotekehitysohjelmat, ja yhtiöiden erikoisosaamisalueet tukevat hyvin toisiaan. Päällekkäisiä tuotealueita ei käytännössä ole.

- Kymdata on hyvin johdettu ja kannattavasti kasvava yritys ja olen erittäin tyytyväinen siitä, että olemme saaneet omistukseemme yhtiön ja sen tuotteet. Cadmaticin kasvustrategian mukainen yritysosto, mikä laajentaa tuoteportfoliotamme ja asemaamme ydinalueellamme, tarjoaa meille erinomaiset lähtökohdat tulevaisuuden kasvulle. CADS-tuotteiden vahva asema nykytoiminta-alueilla on osoitus CADS-tuotteiden kilpailukyvystä. Molempien yhtiöiden henkilöstö on äärimmäisen motivoitunutta ja olen vakuuttunut siitä, että tulemme menestymään yhtenä tiiminä erinomaisesti tulevaisuudessa, toteaa Cadmaticin toimitusjohtaja Jukka Rantala.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa