Julkaistu 22.08.2019 0          

Varsinais-Suomen museopäivää vietetään sunnuntaina 25.8.

Museokesän lähentyessä loppuaan on jälleen aika tehdä museokierros Varsinais-Suomen paikallismuseoissa. Varsinais-Suomen rikkaaseen historiaan saa monipuolisen katsauksen kun yli 40 paikallismuseota avaavat ovensa yleisölle.

Päivän aikana voi mm. syventyä kännyköiden kehityshistoriaan Salon elektroniikkamuseossa, tai Alpo Jaakkolan omintakeiseen patsaspuistoon Loimaalla. Tarjolla on myös paljon ohjelmaa, esim. Nautelankosken museossa pääsee seuraamaan Liedon Marttojen käsityönäytöksiä ja Turunmaalaiseen ruokaperintöön pääsee syventymään niin Sagalundin, Paraisten kuin Taalintehtaan museoissa.

Varsinais-Suomen museopäivänä tapahtumassa mukana oleviin museoihin on vapaa pääsy.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kuvamestari Kalefoto Oy

Kuvamestari Kalefoto Oy

Valokuvaus, Valokuvausstudio, Valokuvaustarvikkeita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa