Julkaistu 23.08.2019 0          
Würth avaa myymälän Turun keskustaan

Teollisuustyökaluja ja -tarvikkeita saa nyt 24/7

3. Uusi Würth Center avataan Turun keskustaan maanantaina 26.8. Vas. Raimo Lind, Janne Jokela, Kimmo Ranta ja Ville Hyvönen

-Rakennusalalla työskennellään usein myös iltaisin ja viikonloppuisin, ja välillä tarvitaan lisää työkaluja ja tarvikkeita. Uudesta Turun keskustan Würth Centeristä voi niitä käydä hakemassa vaikka keskellä yötä, sanoo Würth Oy:n aluejohtaja Kimmo Ranta.

Turun keskustaan, Wiklundin tavarataloa vastapäätä, Eerikinkadulle, avataan uusi Würth Center maanantaina 26.8. Tekninen myyjä Janne Jokela palvelee asiakkaita arkisin 6.30-15.00 mutta sopimusasiakkaille myymälä on auki ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden, arkena ja pyhäpäivinä.

-Joitakin vuosia sitten aloimme ratkoa asiakkaittemme ongelmia työkalujen ja tarvikkeiden hankinnan ja saatavuuden osalta. Yrityksissä ei aina ollut varmuutta siitä, millaisia työkaluja työntekijöiden käytössä oli, ja kuka työkaluja käytti. Hankinnat olivat varsinkin pienissä yrityksissä aika hallitsemattomia. Jotkut tunsivat huolta siitäkin, että yrityksen työkaluja päätyi työntekijöiden yksityiskäyttöön. Tunsin RFID-tekniikkaa ja tiesin asiakkaittemme tarpeet, siitä idea lähti liikkeelle, Würthin teknologiajohtaja Raimo Lind kertoo miehittämättömän myymälän idean syntyvaiheista.

RFDI tarkoittaa radiotaajuista etätunnistusta. Tunnisteita tai viivakoodeja ei tarvitse lukea erikseen, vaan tunnistaminen tapahtuu langattomasti radioaaltojen avulla.

Turun keskustan Würth Centerin kaikissa tuotteissa on RFID-tarra tuotteen etätunnistusta varten. Asiakas kerää myymälästä tarvitsemansa tuotteet ja kulkee ulos mennessään puhelinkoppia muistuttavan luentatilan läpi. Ostetut tuotteet voivat olla muovikassissa tai taskussa ja uudet työvaatteet voi halutessaan pukea päälleen jo myymälässä. Luentatilan laite kirjaa kaikki tuotteet sekä niiden ostajan ja kerää tiedot asiakasyritystä varten. Asiakasyrityksellä on aina käytettävissään ajantasaiset tiedot hankituista tuotteista ja niiden käyttäjistä. Ostoksista asiakas saa verkkolaskun, jossa summat on valmiiksi tiliöity asiakkaan toiveen mukaisesti.

-Tämä innovaatio vähentää ihmisten rutiinitehtäviä ja vapauttaa sekä asiakkaan että meidän resurssejamme tuottavampaan työhön. Turun keskustan työmailta ei enää tarvitse lähteä ajamaan kilometrikaupalla hakeakseen puuttuvan työkalun, Lind sanoo.

-Kuka tahansa Würth Centereiden henkilökunnasta tai myyntiedustajista pystyy avaamaan tarvittavan luotollisen tilin yritykselle. Tilin avaaminen ei edellytä jatkuvaa asiointia eikä vähimmäisostoksille ole alarajaa. Kortin voi hankkia jopa pelkästään varmuuden vuoksi, tulevaisuuden tarpeita ennakoiden. Yrittäjä määrittää, ketkä saavat yrityksen korttia käyttää. Esimerkiksi yksinyrittäjälle tavanomaisista aukioloajoista riippumaton palvelu on varmasti aika kätevä, sanoo myyntiedustaja Ville Hyvönen.

-Monilla yrityksillä on työmaita useilla eri paikkakunnilla. Sama kortti toimii muissakin eri puolilla Suomea olevissa miehittämättömissä myymälöissä, Hyvönen lisää.

Würthin teknologiajohtaja Raimo Lind esittelee myymälän luentatilan toimintaa.

Tekninen myyjä Janne Jokela palvelee asiakkaita arkisin 6.30-15.00.

Anne Pentti

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa