Julkaistu 23.08.2019 0          

Lexiaan kaksi uutta osakasta

Saara Ryhtä (vas.) ja Sanna Sariola.

Asianajaja Saara Ryhtä ja asianajaja Susanna Sariola on kutsuttu Lexia Asianajotoimisto Oy:n osakkaiksi 1.7.2019 alkaen.

Ennen asianajouralle siirtymistä Saara Ryhtä ja Susanna Sariola toimivat pitkään kansainvälisten yhtiöiden liiketoimintojen ytimessä vaativissa laki-, kehitys- ja johtotehtävissä.

Liiketoimintaosaamisen, asiakaskeskeisyyden ja kansainvälisen juridiikan hallitseminen on asianajoalalla yhdistelmänä vieläkin harvinaista, mutta asiakkaille yhä tärkeämpää.

- Palvelukonseptien kehittäminen asiakaslähtöisesti iski voimalla IT-puolelle jo 20 vuotta sitten, ja nyt sama ajattelutapa alkaa näkyä myös asianajotoimistoissa. Lexia-urani aikana yritys on ottanut isoja strategisia askelia kohti nykyaikaisia palvelumalleja ja asiakaslähtöisyyttä, sanoo Ryhtä, joka vetää Lexian jatkuvien palveluiden liiketoimintayksikköä.

- Liiketoiminta tapahtuu yhä enemmän erilaisissa verkostoissa globaalisti ja teknologinen kehitys on nopeaa. Näihin liittyvien riskien sekä mahdollisuuksien hallinta on liiketoiminnan ytimessä ja juridiikan on kuljettava käsi kädessä bisneksen kanssa, sanoo Susanna Sariola, jonka osaaminen kansainvälisestä sopimusjuridiikasta on suomalaisittain ainutlaatuista.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa