Julkaistu 23.08.2019 0          

Lexiaan kaksi uutta osakasta

Saara Ryhtä (vas.) ja Sanna Sariola.

Asianajaja Saara Ryhtä ja asianajaja Susanna Sariola on kutsuttu Lexia Asianajotoimisto Oy:n osakkaiksi 1.7.2019 alkaen.

Ennen asianajouralle siirtymistä Saara Ryhtä ja Susanna Sariola toimivat pitkään kansainvälisten yhtiöiden liiketoimintojen ytimessä vaativissa laki-, kehitys- ja johtotehtävissä.

Liiketoimintaosaamisen, asiakaskeskeisyyden ja kansainvälisen juridiikan hallitseminen on asianajoalalla yhdistelmänä vieläkin harvinaista, mutta asiakkaille yhä tärkeämpää.

- Palvelukonseptien kehittäminen asiakaslähtöisesti iski voimalla IT-puolelle jo 20 vuotta sitten, ja nyt sama ajattelutapa alkaa näkyä myös asianajotoimistoissa. Lexia-urani aikana yritys on ottanut isoja strategisia askelia kohti nykyaikaisia palvelumalleja ja asiakaslähtöisyyttä, sanoo Ryhtä, joka vetää Lexian jatkuvien palveluiden liiketoimintayksikköä.

- Liiketoiminta tapahtuu yhä enemmän erilaisissa verkostoissa globaalisti ja teknologinen kehitys on nopeaa. Näihin liittyvien riskien sekä mahdollisuuksien hallinta on liiketoiminnan ytimessä ja juridiikan on kuljettava käsi kädessä bisneksen kanssa, sanoo Susanna Sariola, jonka osaaminen kansainvälisestä sopimusjuridiikasta on suomalaisittain ainutlaatuista.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa