Julkaistu 06.09.2019 0          
Miten luodaan fantastinen työpaikka kaikille?

Välineitä työyhteisöjen uudistamiseen

Turun ammattikorkeakoulu ja NewWowCrafting toivottavat työyhteisöjen uudistajat tervetulleiksi mobiilin ja monipaikkaisen työn muotoilun iltapäiväseminaariin 24.9. vierailu- ja innovaatiokeskus Jokeen.

Keynote-puhujana tapahtumassa on tilaratkaisujen ja työpaikkojen guru Neil Usher (UK). Työelämän hyvät ja huonot uutiset -visailussa eri yritysten edustajat kilpailevat leikkimielisesti työelämään liittyvissä kysymyksissä.

Iltapäivällä julkaistaan uudet työn muotoilun työkalut, työterveyshuoltojen mobiilin ja monipaikkaisen työn toimintamalli sekä työhyvinvoinnin vuosikello. Ne ovat avoimesti kaikkien käytössä. Iltaohjelmassa verkostoitumista ja kulttuuria.

Alla olevasta linkistä pääsee ilmoittautumislomakkeelle, jolla voi ilmoittautua mukaan 13.9.2019 asti.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Palotekninen Insinööritoimisto

Palotekninen Insinööritoimisto

Palotekninen konsultointi ja suunnittelu

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Linna

Linnankatu 80, Turku

www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat

Ainutlaatuisen historiallinen juhla- ja kokousmiljöö, jossa monipuolisia yksittäisiä tiloja 10-250 hengelle. Linnassa myös 120 hengen kokoustila, jossa täydellinen AV –tekniikka kiinteänä. Juhlatiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa yli 500 hengelle. Tutustu kokous- ja juhlatiloihin www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat. Tilavarauksista ja tarjoilusta vastaa Fazer Food Co meeting & events / Juhana Herttuan Kellari. Tiedustelut ja varaukset puh. 020 729 6905.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa