Julkaistu 06.09.2019 0          
NIMITYKSIÄ

Kolme viestintäkonsulttia Telegraafiin

Ulla-Mari Uusitalo.

Ulla-Mari Uusitalon (FM, ranskan kielen kääntäjä) tehtäviin kuuluvat muun muassa sisällöntuotanto, tekstien kääntäminen, viestinnän suunnittelu ja natiivimainonta. Ulla-Marilla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin alalta. Ulla-Mari on työskennellyt aiemmin tiedottajana ja copywriterina Ericssonilla, Auriassa, Kuulalaakerissa sekä mainostoimisto Nitrossa.

Kati Munkin (FM, mediatutkimus) tehtäviin kuuluvat muun muassa mediasuhteiden ylläpito, tiedottaminen, viestinnän suunnittelu ja sisällöntuotanto. Katilla on kahdenkymmenen vuoden kokemus media-alasta. Hän on aiemmin työskennellyt toimittajana Turun Sanomissa.

Minna Seppälän (FM, mediatutkimus) tehtäviin kuuluvat muun muassa sisällöntuotanto, tiedottaminen, sosiaalinen media ja mediaseuranta. Minnalla on useamman vuoden kokemus tapahtumaviestinnästä ja sosiaalisen median markkinointiviestinnästä. Hän on työskennellyt aiemmin Telialla ja PN Turku Oy:ssa.

Kati Munkki.

Minna Seppälä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Uotila & Laine Oy

Uotila & Laine Oy

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja, Verokonsultointi

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

11/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.11.2019


Seuraa meitä somessa