Julkaistu 06.09.2019 0          
NIMITYKSIÄ

Kolme viestintäkonsulttia Telegraafiin

Ulla-Mari Uusitalo.

Ulla-Mari Uusitalon (FM, ranskan kielen kääntäjä) tehtäviin kuuluvat muun muassa sisällöntuotanto, tekstien kääntäminen, viestinnän suunnittelu ja natiivimainonta. Ulla-Marilla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin alalta. Ulla-Mari on työskennellyt aiemmin tiedottajana ja copywriterina Ericssonilla, Auriassa, Kuulalaakerissa sekä mainostoimisto Nitrossa.

Kati Munkin (FM, mediatutkimus) tehtäviin kuuluvat muun muassa mediasuhteiden ylläpito, tiedottaminen, viestinnän suunnittelu ja sisällöntuotanto. Katilla on kahdenkymmenen vuoden kokemus media-alasta. Hän on aiemmin työskennellyt toimittajana Turun Sanomissa.

Minna Seppälän (FM, mediatutkimus) tehtäviin kuuluvat muun muassa sisällöntuotanto, tiedottaminen, sosiaalinen media ja mediaseuranta. Minnalla on useamman vuoden kokemus tapahtumaviestinnästä ja sosiaalisen median markkinointiviestinnästä. Hän on työskennellyt aiemmin Telialla ja PN Turku Oy:ssa.

Kati Munkki.

Minna Seppälä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 4, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa