Julkaistu 09.09.2019 0          

Talouden huippuvaikuttajia kokoontuu Turussa

Turkuun kerääntyy huomattava joukko talouden huippuvaikuttajia syyskuun lopussa. Turun Talouspäiville saapuu puhujiksi muun muassa Elinkeinoelämän Keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies, kansanedustaja Elina Lepomäki, Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri, Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen ja valtiovarainministeriön kansantalousosaston ylijohtaja Mikko Spolander.

- Turun Talouspäivistä on kehittymässä yksi koko Suomen tasokkaimmista koko kansan taloustapahtumista. Vastaan ei ole tullut toista avointa tapahtumaa, jossa näin vaikuttava joukko talous- ja sijoitusvaikuttajia olisi kerralla koolla ja kaikkien kuultavissa, kertoo Turun Talouspäivien toimitusjohtaja Ville Valkonen.

Tämän vuoden uutuus on erilaiset sivutapahtumat. Esimerkiksi Varsinais-Suomen Yrittäjät järjestää oman sivutapahtumansa. Asiantuntijoiden puheenvuorojen lisäksi tapahtumassa järjestetään myös esimerkiksi talouspoliittinen vaalipaneeli, jossa kansanedustajat Aki Lindén (sd), Ville Tavio (ps), Elina Lepomäki (kok), Esko Kiviranta (kesk) ja Atte Harjanne (vihr) ottavat mittaa puolueidensa talouslinjoista.

- Sisältöä riittää laidasta laitaan, yli kolmenkymmenen puhujan verran ja näytteilleasettajat päälle. Puhujapaikat loppuivat itseasiassa kesken, ja monia mielenkiintoisia puhujia ei saatu mahdutettua tänä vuonna ohjelmaan, Valkonen selostaa tapahtuman kysynnästä.

Turun Talouspäivät järjestetään Turun Kauppakorkeakoululla lauantaina 28.9.2019. Tapahtuma on kävijöille avoin ja maksuton.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa