Julkaistu 09.09.2019 0          

Uudet työelämäprofessorit esittäytyvät luennoilla

Turun yliopiston uudet työelämäprofessorit luennoivat keskiviikkona 11.9. Yliopistonmäellä Agora-rakennuksessa kello 18 alkaen. Luennoitsijoina ovat maantieteen työelämäprofessori Harri Kaartinen, oikeustieteen työelämäprofessori Ari Mölsä, humanistisen ja lääketieteellisen tiedekunnan yhteinen työelämäprofessori Tiina Raevaara sekä eduskuntatutkimuksen työelämäprofessori Anders Blom.

Työelämäprofessoriluennot aloittaa Harri Kaartinen, jonka aiheena on laserkeilaus ja sen sovellukset. Kaartinen aloitti Turun yliopiston maantieteen työelämäprofessorina helmikuussa 2018. Hän on tätä ennen toiminut tutkijana Maanmittauslaitoksen Paikkatietokeskuksessa ja Geodeettisessa laitoksessa.

Oikeustieteellisen tiedekunnan professori Ari Mölsän aiheena on suomalainen oikeusjournalismi. Mölsä aloitti Turun yliopiston työelämäprofessorina elokuussa 2018. Hän on toiminut muun muassa ajankohtais- ja uutistoimittajana sekä journalistisena esimiehenä.

Humanistisen ja lääketieteellisen tiedekunnan yhteinen työelämäprofessori Tiina Raevaara luennoi sosiaalisen median vaikutuksista tiedeviestinnän kentällä. Elokuussa 2018 työelämäprofessuurinsa aloittanut Raevaara on toiminut kirjailijana, tietokirjailijana ja vapaana toimittajana.

Eduskuntatutkimuksen työelämäprofessori Anders Blom luennoi otsikolla Päätöksentekoa kaksilla eri säännöillä. Huhtikuussa 2019 työelämäprofessuurinsa aloittanut Blom on toiminut toimitusjohtajana muun muassa Eurofacts Oy:ssa, pääsihteerinä Perheyritysten liitossa sekä poliittisena konsulttina ja yrittäjänä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Henkilöstökoulutus Interaktiva

Henkilöstökoulutus Interaktiva

Henkilöstökonsultointia, Henkilöstökoulutusta, Koulutuspalveluja, Valmennukset

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa