Julkaistu 09.09.2019 0          

Aurajoen Nuorkauppakamarin verkostoitumisristeilyllä työstetään kestävää kehitystä

Vastuullisuudesta puhutaan usein strategiatasolla, mutta käytännön toteutus on vaikeampaa, kuten selviää Turun kauppakamarin jäsenistölleen kesäkuussa tekemästä vastuullisuuskyselystä. Aurajoen Nuorkauppakamari haluaa vastata tähän haasteeseen järjestämällä vastuullisuusteemaisen verkostoitumisristeilyn perjantaina 20.9.2019 Viking Linella. Piknik-risteilyn ohjelman koulutusosiossa paneudutaan tähän ajankohtaiseen aiheeseen. Päivän aikana käydään konkreettisesti läpi, miten vastuullisuutta voi lisätä yritystoiminnassa.

Tapahtumassa käsitellään YK:n Agenda2030:n kestävän kehityksen tavoitteita ja tutustutaan Suomen kestävän kehityksen toimikunnan sopimaan kestävän kehityksen strategiaan eli yhteiskuntasitoumukseen. Sitoumus2050-verkkopalvelussa tehtävien toimenpidesitoumusten avulla jokainen yksilö, yhteisö ja organisaatio voi muuttaa strategiapuheen konkreettisiksi tavoitteiksi ja mitattaviksi toimenpiteiksi.

Risteilyn isäntinä toimivat Viking Line, Turku Energia ja Rastor. Päivän aikana kumppanit ja vieraat pääsevät myös verkostoitumaan ja seuraamaan perinteistä kamaritoimintaa jäsenvalintakokouksen ja debatin muodossa.

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Risteilyn hinta 50 euroa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa