Julkaistu 09.09.2019 0          

Aurajoen Nuorkauppakamarin verkostoitumisristeilyllä työstetään kestävää kehitystä

Vastuullisuudesta puhutaan usein strategiatasolla, mutta käytännön toteutus on vaikeampaa, kuten selviää Turun kauppakamarin jäsenistölleen kesäkuussa tekemästä vastuullisuuskyselystä. Aurajoen Nuorkauppakamari haluaa vastata tähän haasteeseen järjestämällä vastuullisuusteemaisen verkostoitumisristeilyn perjantaina 20.9.2019 Viking Linella. Piknik-risteilyn ohjelman koulutusosiossa paneudutaan tähän ajankohtaiseen aiheeseen. Päivän aikana käydään konkreettisesti läpi, miten vastuullisuutta voi lisätä yritystoiminnassa.

Tapahtumassa käsitellään YK:n Agenda2030:n kestävän kehityksen tavoitteita ja tutustutaan Suomen kestävän kehityksen toimikunnan sopimaan kestävän kehityksen strategiaan eli yhteiskuntasitoumukseen. Sitoumus2050-verkkopalvelussa tehtävien toimenpidesitoumusten avulla jokainen yksilö, yhteisö ja organisaatio voi muuttaa strategiapuheen konkreettisiksi tavoitteiksi ja mitattaviksi toimenpiteiksi.

Risteilyn isäntinä toimivat Viking Line, Turku Energia ja Rastor. Päivän aikana kumppanit ja vieraat pääsevät myös verkostoitumaan ja seuraamaan perinteistä kamaritoimintaa jäsenvalintakokouksen ja debatin muodossa.

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Risteilyn hinta 50 euroa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Länsivankkurit Oy

Turun Länsivankkurit Oy

Matkailuajoneuvojen huolto, tarvikkeet ja varaosat, Matkailuajoneuvojen myynti, Matkailuautoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa