Julkaistu 10.09.2019 0          

Munax laajentaa toimintaansa Kustaviin

Kananmunatalo Munax Oy on ostanut konkurssipesältä Kustavin Puu Oy:n kiinteistöt. Kaupassa Munaxille siirtyvät 7000 neliön kiinteistöt, jotka sijaitsevat kauniilla rantatontilla.

- Osa halleista on lähes käyttämättömiä. Vaikka kiinteistöllä alkaa nyt mittavat muutostyöt, näemme, että on ekologisempana hyödyntää olemassa olevia kiinteistöjä. Arvoissamme näkyy muutenkin vahvasti kiertotalous, kertoo Munax Oy:n toimitusjohtaja Janne Torikka.

Kustavin uuteen yksikköön siirtyy Munaxin omien tuotteiden valmistamiseen suunnitellut valmistuslinjat. Uusi investointi helpottaa Munaxin nykyisiä toimintoja Laitilassa.

- Kunnan johto ja toimihenkilöt ovat tehneet loistavaa työtä hankkeen eteenpäin viemiseksi. Kustavin Puun laadukkaasti rakennettu tehdas kauniissa ympäristössä vakuuttivat meidät, jatkaa Torikka

Uusi yksikkö työllistää arviolta kymmenkunta henkilöä.

Kananmunan kulutus on jatkanut kasvuaan. Tänä vuonna kulutus on 3 prosentin kasvussa ja kasvun ennustetaan jatkuvan. Kustavissa tullaan valmistamaan nimenomaan Munax-kananmunatuotteita. Laitilan Kanatarhan kanamunien pakkaaminen tapahtuu jatkossakin Laitilassa.

Vuonna 2003 perustettu Munax on noussut kasvavaksi ja innovatiiviseksi elintarvikeyritykseksi. Vuonna 2018 Munaxin liikevaihto oli 44 miljoonaa euroa. Yrityksessä työskentelee 90 työntekijää. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Mk-Kassamasiina Oy

Mk-Kassamasiina Oy

Kassajärjestelmiä

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juuvannin merenrantamökit

Viliskerintie 27, Kustavi

www.juuvanni.fi

Tule kokemaan aito saaristolaistunnelma Juuvannin merenrantamökeissä Kustavin Vartsalassa. Varattavissa hirsimökkejä lyhyt- ja pitempiaikaiseen käyttöön ympäri vuoden. Perinteisen saunomisen ja rentoutumisen lisäksi voit halutessasi tutustua lähiympäristöön omalla autolla, polkupyörällä tai vaikkapa vuokraamalla kanootin.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa