Julkaistu 10.09.2019 0          

Munax laajentaa toimintaansa Kustaviin

Kananmunatalo Munax Oy on ostanut konkurssipesältä Kustavin Puu Oy:n kiinteistöt. Kaupassa Munaxille siirtyvät 7000 neliön kiinteistöt, jotka sijaitsevat kauniilla rantatontilla.

- Osa halleista on lähes käyttämättömiä. Vaikka kiinteistöllä alkaa nyt mittavat muutostyöt, näemme, että on ekologisempana hyödyntää olemassa olevia kiinteistöjä. Arvoissamme näkyy muutenkin vahvasti kiertotalous, kertoo Munax Oy:n toimitusjohtaja Janne Torikka.

Kustavin uuteen yksikköön siirtyy Munaxin omien tuotteiden valmistamiseen suunnitellut valmistuslinjat. Uusi investointi helpottaa Munaxin nykyisiä toimintoja Laitilassa.

- Kunnan johto ja toimihenkilöt ovat tehneet loistavaa työtä hankkeen eteenpäin viemiseksi. Kustavin Puun laadukkaasti rakennettu tehdas kauniissa ympäristössä vakuuttivat meidät, jatkaa Torikka

Uusi yksikkö työllistää arviolta kymmenkunta henkilöä.

Kananmunan kulutus on jatkanut kasvuaan. Tänä vuonna kulutus on 3 prosentin kasvussa ja kasvun ennustetaan jatkuvan. Kustavissa tullaan valmistamaan nimenomaan Munax-kananmunatuotteita. Laitilan Kanatarhan kanamunien pakkaaminen tapahtuu jatkossakin Laitilassa.

Vuonna 2003 perustettu Munax on noussut kasvavaksi ja innovatiiviseksi elintarvikeyritykseksi. Vuonna 2018 Munaxin liikevaihto oli 44 miljoonaa euroa. Yrityksessä työskentelee 90 työntekijää. Munax Oy:lle on myönnetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa