Julkaistu 10.09.2019 0          

Fysioterapiayritys Auron laajentaa Turussa

Auron avaa syyskuussa uuden fysioterapiapalveluja tarjoavan toimipisteen Turun Kauppakeskus Skanssissa. Skanssin Auron on ketjun kolmas toimipiste Turussa, ja se toimii uuden Ole.fit-kuntokeskuksen kumppaniyrityksenä. Auron Skanssin palveluvalikoimaan kuuluvat hieronta, fysioterapia ja OMT-fysioterapia. Lisäksi palvelupalettia täydentävät kotiharjoittelua ja hoitopolkuja tehostavat ja helpottavat digitaaliset palvelut.

Turun Skanssissa työskentelee kolme terveysalan ammattilaista OMT-fysioterapeutti Miika Väisäsen johdolla.

-Olemme toimineet Turun keskustassa yrityskaupan seurauksena jo parin vuoden ajan ja saaneet asiakkailtamme kiitosta toiminnastamme, kertoo Auron-ketjun toimitusjohtaja ja perheyrittäjä Panu Kuusisto.

Auron on tähän mennessä tehnyt tuloksellista ja toimivaa yhteistyötä Ole.fitin kanssa Äänekoskella ja Vantaan Porttipuistossa.

- Nyt voimme palvella nykyisiä asiakkaitamme entistä laajemmalla alueella Turussa ja tarjota palvelujamme myös uusille asiakkaille.

-Fysioterapiamme merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvoinnin kohentumista. Aina kannattaa selvittää terveydenhuollon ammattilaistemme kanssa, mistä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat saattavat johtua. Kovin pitkään ei kannata odottaa, sillä tutkimukset osoittavat, että fysioterapiaan kannattaa tulla jo ennen kuin vaivat ehtivät kroonistua.

Auron-konserni on erikoistunut työkyvyn ylläpitämiseen ja palauttamiseen fysioterapian keinoin sekä kivun poistamiseen ilman turhia lääkkeitä. Auron-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 7,6 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 130. Auron-konserniin, Auron-ketjuun ja Auron-yhteistyöyrityksiin kuuluu yhteensä yli 170 fysioterapiapalveluja tarjoavaa toimipistettä yli sadalla eri paikkakunnalla Suomessa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

T & T Takuutyö Oy

T & T Takuutyö Oy

Ilmanvaihtokanavien mittaukset ja tarkistukset, Ilmastoinnin puhdistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juuvannin merenrantamökit

Viliskerintie 27, Kustavi

www.juuvanni.fi

Tule kokemaan aito saaristolaistunnelma Juuvannin merenrantamökeissä Kustavin Vartsalassa. Varattavissa hirsimökkejä lyhyt- ja pitempiaikaiseen käyttöön ympäri vuoden. Perinteisen saunomisen ja rentoutumisen lisäksi voit halutessasi tutustua lähiympäristöön omalla autolla, polkupyörällä tai vaikkapa vuokraamalla kanootin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa