Julkaistu 11.09.2019 0          

Maailman parhaat agilitykoirat kohtaavat Turussa 19.–22.9.2019

Maailman parhaiden agilitykoirien mestaruudet ratkotaan neljän vauhdikkaan kilpailupäivän aikana Gatorade Centerissä Turussa 19.–22.9. MM-kilpailuihin osallistuu yhteensä lähes 500 koiraa peräti 41 eri maasta.

Suomessakin voimakkaasti kasvussa oleva agility on yleisöystävällinen ja erittäin vauhdikas laji, jossa koirakot suorittavat esterataa aikaa vastaan, tavoitteenaan virhepisteetön ja mahdollisimman nopea suoritus. Koirien ja ohjaajien mukaansatempaavia ratasuorituksia on jännittävä ja helppo seurata, ja tapahtuman odotetaankin vetävän katsomoihin 10 000 täpäristä ja vauhdikkaista tilanteista ja jännittävästä urheilujuhlasta nauttivaa katsojaa.

Suomen edustusjoukkueen 12 koirakon lisäksi suomalaisväriä nähdään myös kilpailun tuomaristossa, kun toisena arvostelevana tuomarina toimii Sari Mikkilä, yhdessä japanilaisen päätuomarin Toshiyuki Oban kanssa. Mikkilä on itse valmistautunut kiertämällä tuomaroimassa ahkerasti eri maiden karsintakilpailuja.

- Lähden kohti MM-kilpailuja luottavaisin mielin. Toki pientä jännitystä on ilmassa, kuinka suunnittelemani radat toimivat ja onko niiden vaikeusaste sopiva. Uskon, että kaikki radat ovat hyvin nopeita ja virtaavia, mutta osassa on myös haastavia teknisiä kohtia yhdistettynä nopeuteen. Koska kilpailemassa ovat maailman huiput, varmasti myös pienellä onnella on merkitystä lopputuloksissa, sillä erot voivat olla todella pieniä. Parhaimpien koirakoiden yhteistyössä korostuvat koiran itsenäinen esteosaaminen yhdistettynä nopeuteen sekä ohjaajan tekemiin erinomaisiin ohjausvalintoihin ja erinomaiseen radanlukutaitoon, Mikkilä summaa kilpailuissa menestymisen edellytyksiä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Salo IoT Campus

Joensuunkatu 7, Salo

www.saloiotcampus.fi

Kokoustiloja aina muutaman hengen neuvotteluhuoneista 170-paikkaiseen auditorioon. Kokoustarjoilut samalla tilauksella. Nykyaikainen kokoustekniikka ja palvelut saman katon alla. Tutustu kampukseen ja kokoustiloihin www.fazerfoods.asio.fi/onlinekalenteri/fazerfoods/guest.php?kt=tila&laji=Kokoustilat&sys_id=saloiot

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa