Julkaistu 11.09.2019 0          

Maailman parhaat agilitykoirat kohtaavat Turussa 19.–22.9.2019

Maailman parhaiden agilitykoirien mestaruudet ratkotaan neljän vauhdikkaan kilpailupäivän aikana Gatorade Centerissä Turussa 19.–22.9. MM-kilpailuihin osallistuu yhteensä lähes 500 koiraa peräti 41 eri maasta.

Suomessakin voimakkaasti kasvussa oleva agility on yleisöystävällinen ja erittäin vauhdikas laji, jossa koirakot suorittavat esterataa aikaa vastaan, tavoitteenaan virhepisteetön ja mahdollisimman nopea suoritus. Koirien ja ohjaajien mukaansatempaavia ratasuorituksia on jännittävä ja helppo seurata, ja tapahtuman odotetaankin vetävän katsomoihin 10 000 täpäristä ja vauhdikkaista tilanteista ja jännittävästä urheilujuhlasta nauttivaa katsojaa.

Suomen edustusjoukkueen 12 koirakon lisäksi suomalaisväriä nähdään myös kilpailun tuomaristossa, kun toisena arvostelevana tuomarina toimii Sari Mikkilä, yhdessä japanilaisen päätuomarin Toshiyuki Oban kanssa. Mikkilä on itse valmistautunut kiertämällä tuomaroimassa ahkerasti eri maiden karsintakilpailuja.

- Lähden kohti MM-kilpailuja luottavaisin mielin. Toki pientä jännitystä on ilmassa, kuinka suunnittelemani radat toimivat ja onko niiden vaikeusaste sopiva. Uskon, että kaikki radat ovat hyvin nopeita ja virtaavia, mutta osassa on myös haastavia teknisiä kohtia yhdistettynä nopeuteen. Koska kilpailemassa ovat maailman huiput, varmasti myös pienellä onnella on merkitystä lopputuloksissa, sillä erot voivat olla todella pieniä. Parhaimpien koirakoiden yhteistyössä korostuvat koiran itsenäinen esteosaaminen yhdistettynä nopeuteen sekä ohjaajan tekemiin erinomaisiin ohjausvalintoihin ja erinomaiseen radanlukutaitoon, Mikkilä summaa kilpailuissa menestymisen edellytyksiä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

11/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.11.2019


Seuraa meitä somessa