Julkaistu 16.09.2019 0          

Eero kelaa Aurasta Lohjalle hyväntekeväisyyden nimissä

Aurassa sijaitsevan Rakennusliike Auralaisen yrittäjä Eero Uusitalo joutui kesällä työtapaturmaan ja joutui pyörätuoliin. Hän kävelee vielä ajan myötä. Sairasloman aikana Eero on miettinyt lapsia ja nuoria, jotka joutuvat jo nuorena kulkemaan pyörätuolilla. Eero on itsekin huomannut, että pyörätuolilla liikkuminen vaatii älyttömästä tahtoa ja sisua. Siksi Eero haluaa tehdä oman osuutensa, auttaa lapsia ja nuoria. Eero kävi pyörätuolillaan kesällä katsomassa pöytyäläistä ykköspesistä ja kelaillessa ajatteli, että miksei sitä lähtisi pidemmälle reissuun hyvän takia.

Auran Palokunnan Urheilijat ry. järjestää vuosittain yhden Varsinais-Suomen suurimmista junioreiden jalkapalloturnauksista Jymy Cupin ja Eero lähteekin kelaamaan kohti Lohjan Pallon juniorijalkapallon syysturnausta, jonne toimittaa Jymy Cupin kutsun ensi vuodelle. Kyseessä on hyväntekeväisyystempaus, jossa kerätään rahaa lasten ja nuorten liikuntaan.

Hope ry. toimii rahan kerääjänä. Hope jakaa saadut lahjoitukset lasten ja nuorten liikunnan ja harrastusmahdollisuuksien lisäämiseen myös liikuntarajoitteiset lapset ja nuoret huomioiden. Eeron oma yritys lahjoittaa Facebookissa jokaisesta tykkäyksestä sentin Hope ry:lle. Eri yrityksiä haastetaan myös mukaan lahjoittamaan rahaa Hope ry:n kautta. Virallinen lahjoitusmahdollisuus avautuu viimeistään tiistaina 17.9.2019.

Eeron matka tulee kestämään 18.-21.9.2019 keskiviikosta lauantaihin, jonka aikana hän vierailee muun muassa Marttilan kunnassa päiväkotilasten luona sekä Salossa Ollikkalan koulussa ekaluokkalaisten vieraana. Eeron matkaa pääsee seuraamaan livenä Youtuben kautta sekä Facebookissa.


-->

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

X-Index Oy

X-Index Oy

Toimitilamyyntiä, Toimitilavuokrausta

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa