Julkaistu 16.09.2019 0          

Eero kelaa Aurasta Lohjalle hyväntekeväisyyden nimissä

Aurassa sijaitsevan Rakennusliike Auralaisen yrittäjä Eero Uusitalo joutui kesällä työtapaturmaan ja joutui pyörätuoliin. Hän kävelee vielä ajan myötä. Sairasloman aikana Eero on miettinyt lapsia ja nuoria, jotka joutuvat jo nuorena kulkemaan pyörätuolilla. Eero on itsekin huomannut, että pyörätuolilla liikkuminen vaatii älyttömästä tahtoa ja sisua. Siksi Eero haluaa tehdä oman osuutensa, auttaa lapsia ja nuoria. Eero kävi pyörätuolillaan kesällä katsomassa pöytyäläistä ykköspesistä ja kelaillessa ajatteli, että miksei sitä lähtisi pidemmälle reissuun hyvän takia.

Auran Palokunnan Urheilijat ry. järjestää vuosittain yhden Varsinais-Suomen suurimmista junioreiden jalkapalloturnauksista Jymy Cupin ja Eero lähteekin kelaamaan kohti Lohjan Pallon juniorijalkapallon syysturnausta, jonne toimittaa Jymy Cupin kutsun ensi vuodelle. Kyseessä on hyväntekeväisyystempaus, jossa kerätään rahaa lasten ja nuorten liikuntaan.

Hope ry. toimii rahan kerääjänä. Hope jakaa saadut lahjoitukset lasten ja nuorten liikunnan ja harrastusmahdollisuuksien lisäämiseen myös liikuntarajoitteiset lapset ja nuoret huomioiden. Eeron oma yritys lahjoittaa Facebookissa jokaisesta tykkäyksestä sentin Hope ry:lle. Eri yrityksiä haastetaan myös mukaan lahjoittamaan rahaa Hope ry:n kautta. Virallinen lahjoitusmahdollisuus avautuu viimeistään tiistaina 17.9.2019.

Eeron matka tulee kestämään 18.-21.9.2019 keskiviikosta lauantaihin, jonka aikana hän vierailee muun muassa Marttilan kunnassa päiväkotilasten luona sekä Salossa Ollikkalan koulussa ekaluokkalaisten vieraana. Eeron matkaa pääsee seuraamaan livenä Youtuben kautta sekä Facebookissa.


-->

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

KT Selin Oy

KT Selin Oy

Konsultointipalveluja, Koulutuspalveluja, Liikkeenjohdon konsultointi

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Kun ääni ratkaisee

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa