Julkaistu 18.09.2019 0          

Tiina Lindforsin lyhytelokuvalla kysyntää

Turussa viime keväänä huomiota herättänyt lyhytelokuva Omasi, rakkaani on kohdannut lisääntyvää kysyntää. Viimeksi se nähtiin 17.9. Helsingissä osana Building Social Europe -konferenssia. Suomen EU-puheenjohtajuudskauden viralliseen ohjelmaan kuuluvassa tapahtumassa nousi esiin kansainvälistä kysyntää filmin esittämiselle. Aiemmin elokuvaa on Turun viiden näytöksen lisäksi nähty jo Vaasassa, Porissa, Helsingissä ja pariin otteeseen Kauniaisissa. Elokuva on löytänyt tiensä palvelukeskuksiin, konferensseihin ja koulutustapahtumiin. Vielä tänä syksynä elokuva nähdään Vantaalla, Espoossa ja Helsingin Folkhälsanissa.

Turussa elokuva nähdään seuraavan kerran 22.11. Turun kriisikeskuksessa Kuka auttaa surevaa -seminaarissa sekä 28.11. Ruusukorttelissa. Näytösten yhteydessä Lindfors esittelee elokuvaansa ja osallistuu paneeli- tai yleiskeskusteluihin yleisön kanssa.

Tiina Lindforsin käsikirjoittama ja ohjaama elokuva perustuu tutkija Ulla Tikkasen väitöskirjaan omaishoitajien arjen raskaudesta. Elokuvan kuvauksesta vastaa Risto Hyppönen ja sen päärooleissa nähdään +80-ikäiset Ritva Kattelus ja Voitto Soini.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa