Julkaistu 18.09.2019 0          

Tiina Lindforsin lyhytelokuvalla kysyntää

Turussa viime keväänä huomiota herättänyt lyhytelokuva Omasi, rakkaani on kohdannut lisääntyvää kysyntää. Viimeksi se nähtiin 17.9. Helsingissä osana Building Social Europe -konferenssia. Suomen EU-puheenjohtajuudskauden viralliseen ohjelmaan kuuluvassa tapahtumassa nousi esiin kansainvälistä kysyntää filmin esittämiselle. Aiemmin elokuvaa on Turun viiden näytöksen lisäksi nähty jo Vaasassa, Porissa, Helsingissä ja pariin otteeseen Kauniaisissa. Elokuva on löytänyt tiensä palvelukeskuksiin, konferensseihin ja koulutustapahtumiin. Vielä tänä syksynä elokuva nähdään Vantaalla, Espoossa ja Helsingin Folkhälsanissa.

Turussa elokuva nähdään seuraavan kerran 22.11. Turun kriisikeskuksessa Kuka auttaa surevaa -seminaarissa sekä 28.11. Ruusukorttelissa. Näytösten yhteydessä Lindfors esittelee elokuvaansa ja osallistuu paneeli- tai yleiskeskusteluihin yleisön kanssa.

Tiina Lindforsin käsikirjoittama ja ohjaama elokuva perustuu tutkija Ulla Tikkasen väitöskirjaan omaishoitajien arjen raskaudesta. Elokuvan kuvauksesta vastaa Risto Hyppönen ja sen päärooleissa nähdään +80-ikäiset Ritva Kattelus ja Voitto Soini.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Viestintäharju Oy

Viestintäharju Oy

Internet-palveluja, Lehtiä, Viestintätoimistoja

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Kun ääni ratkaisee

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa