Julkaistu 23.10.2019 0          
LUKUVINKKI VARSINAIS-SUOMEN YRITTÄJÄ –LEHTI 2019/10

Riittää, kun on oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Tyytyväinen yrittäjä. Antti Ruusunen on tarttunut rohkeasti uusiin tehtäviin ja kasvattanut yritystään.

Maskulainen Antti Ruusunen on muutamassa vuodessa luonut kasvavan ja luotetun yrityksen, vaikka on omien sanojensa mukaan "maailman huonoin verkostuja".

- Tiedän, ettei tätä saisi sanoa, mutta minun mielestäni yrityksen menestymisessä tosi iso osa on tuurilla. Yksi työ johtaa toiseen eikä silloin tarvita juuri muuta markkinointia, Ruusunen toteaa.

Urakointi Ruusunen Oy on erikoistunut timantti- ja purkutöihin sekä koneurakointiin. Yritys työllistää 13 ihmistä ja se toimii pääasiassa Turun seudulla.

- Alkuperäinen yritysideani oli soodapuhallus, mutta sitä mukaa kuin erilaisiin tehtäviin kysyttiin, hankin kalustoa ja opettelin tekemään. Minulla on myös ollut onnea saada tosi hyviä ja ahkeria miehiä töihin. Töitä on koko ajan ollut tarpeeksi, eikä yksikään asiakas ole vielä lähtenyt, niin että kai se jotain kertoo.

Maskulaisyrityksen työmaat ovat parhaillaan Destian tietöissä, Turun keskustassa sekä Pansion telakalla. Syksyllä alkaa lisäksi rivitaloyhtiön viemärityö. Lähes kaikki asiakkaat ovat yrityksiä tai kiinteistöyhtiöitä. Antti Ruusunen on mielellään itse mukana työmaalla niin paljon kuin ehtii.

- Tykkään käytännön työstä, minusta ei saisi toimistotyöntekijää.

Ruususen yrityksen tukikohta on Maskun Teollisuuskaaren varrella noin 800 neliön tiloissa. Tontilla on toimisto- ja varastohalli, metallipaja sekä korjaamo. Aiempi toimipaikka oli Vähäkorventiellä.

Yrityksen alkuvuosien kasvu on ollut vauhdikasta, mutta nyt saa Ruususen mukaan vähäksi aikaa riittää. Hän näkee yrityksensä viiden vuoden päästä suunnilleen samankokoisena kuin nyt. Kasvun sijasta on aika hakea tulosta.

Ennen yrittäjyyttä Ruusunen teki raskaan kaluston asennustöitä.

- Jokin tässä yrittäjyydessä on sellaista, etten enää vaihtaisi. Juuri hiljattaisin sanoin yhdelle kaverille, että ei minusta enää olisi palkkatöihin.

Katso lisää kiinnostavia juttuja lokakuun näköislehdestä. Lukemaan pääset alla olevasta linkistä.

pirkko.varjo@y-lehti.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Länsirannikon turvapalvelut Oy

Länsirannikon turvapalvelut Oy

Hälytysjärjestelmiä, Kulunvalvontajärjestelmät, Palohälytysjärjestelmiä, Palohälytyslaitteita, Varashälytinjärjestelmät, Videovalvontajärjestelmät

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Verkahovi

Verkatehtaankatu 4, Turku

KP 10-40, R 140, myös kokoustarjoilut ja pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

11/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.11.2019


Seuraa meitä somessa