Julkaistu 01.10.2019 0          
NIMITYKSIÄ

Sini Paakkinen Turun Toverien toiminnanjohtajaksi

Turun Toverit ry:n toiminnanjohtajana 21 vuotta työskennellyt Henry Toivari jää eläkkeelle. Toivarin tilalle on TuTo ry:n hallitus valinnut toiminnanjohtajaksi Sini Paakkisen. Paakkinen aloittaa tehtävässään 1.10.2019. Sini Paakkinen on 30-vuotias valtiotieteiden maisteri, joka on toiminut TuTossa kehittämiskoordinaattorina syksystä 2017.

Paakkinen on tehnyt töitä eri yhteistyöverkostojen rakentamiseksi oppilaitosten, yritysten, seurojen ja kaupungin kanssa sekä hoitanut tiedottamiseen ja tapahtumajärjestelyihin liittyviä asioita. Lisäksi uusi toiminnanjohtaja, kahden pojan äiti, on Turun Toverit ry:n tukirahaston perustamisen takana. Tukirahaston avulla seura voi mahdollistaa lasten harrastuksen jatkumisen, vaikka perheellä olisikin taloudellisia vaikeuksia.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Amandum

Amandum

Coaching, Hypnoterapiaa, Liikuntapalveluja, Psykologipalveluja, Työnohjaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Linna

Linnankatu 80, Turku

www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat

Ainutlaatuisen historiallinen juhla- ja kokousmiljöö, jossa monipuolisia yksittäisiä tiloja 10-250 hengelle. Linnassa myös 120 hengen kokoustila, jossa täydellinen AV –tekniikka kiinteänä. Juhlatiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa yli 500 hengelle. Tutustu kokous- ja juhlatiloihin www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat. Tilavarauksista ja tarjoilusta vastaa Fazer Food Co meeting & events / Juhana Herttuan Kellari. Tiedustelut ja varaukset puh. 020 729 6905.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa