Julkaistu 01.10.2019 0          
NIMITYKSIÄ

Sini Paakkinen Turun Toverien toiminnanjohtajaksi

Turun Toverit ry:n toiminnanjohtajana 21 vuotta työskennellyt Henry Toivari jää eläkkeelle. Toivarin tilalle on TuTo ry:n hallitus valinnut toiminnanjohtajaksi Sini Paakkisen. Paakkinen aloittaa tehtävässään 1.10.2019. Sini Paakkinen on 30-vuotias valtiotieteiden maisteri, joka on toiminut TuTossa kehittämiskoordinaattorina syksystä 2017.

Paakkinen on tehnyt töitä eri yhteistyöverkostojen rakentamiseksi oppilaitosten, yritysten, seurojen ja kaupungin kanssa sekä hoitanut tiedottamiseen ja tapahtumajärjestelyihin liittyviä asioita. Lisäksi uusi toiminnanjohtaja, kahden pojan äiti, on Turun Toverit ry:n tukirahaston perustamisen takana. Tukirahaston avulla seura voi mahdollistaa lasten harrastuksen jatkumisen, vaikka perheellä olisikin taloudellisia vaikeuksia.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Kun ääni ratkaisee

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa