Julkaistu 01.10.2019 0          

Hotelli Helmi Tuorlan Majatalolle

Lokakuun alusta Turun linja-autoaseman kupeessa sijaitseva Hotelli Helmi siirtyy osaksi Marja Vaisteen omistamaa Tuorlan Majatalo Oy:tä.

- Olen aina haaveillut matkailualasta ja omasta hotellista. Meillä on majoitusta Tuorlassa, mutta jatkossa tarjontaamme kuuluu myös upea kaupunkihotelli Helmi Turun keskustassa. Ylioppilasvuoteni kesän olin töissä pienessä hotellissa Naantalissa ja sitä seuraavan Kesähotelli Iskerissä. Ympyrä ikään kuin sulkeutuu, yrittäjä Marja Vaiste iloitsee aluevaltauksestaan.

Hotelli on Vaisteelle ennestään tuttu, sillä hän on pyörittänyt Tuorlan Majatalon ja Verkahovin ravintolan lisäksi Turussa sijaitsevaa Helmikahvilaa, joka sijaitsee samassa kiinteistössä hotelli Helmen kanssa.

- Tämä on niin kaunis ja tunnelmallinen rakennus. Meillä on 33 huonetta ja ajattelen, että isojen ketjujen rinnalle tarvitaan pienempiä, yksilölliseen palvelukokemukseen panostavia perhehotelleja. Helmi on juuri sellainen, sanoo Vaiste.

Mitään radikaaleja muutoksia Marja Vaiste ei hotellin toimintaan suunnittele.

Tuorlan Majatalo Oy:n liikevaihto on 1,7 miljoonaa ja hotelli Helmen myötä se kasvaa 2,4 miljoonaan.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Linna

Linnankatu 80, Turku

www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat

Ainutlaatuisen historiallinen juhla- ja kokousmiljöö, jossa monipuolisia yksittäisiä tiloja 10-250 hengelle. Linnassa myös 120 hengen kokoustila, jossa täydellinen AV –tekniikka kiinteänä. Juhlatiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa yli 500 hengelle. Tutustu kokous- ja juhlatiloihin www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat. Tilavarauksista ja tarjoilusta vastaa Fazer Food Co meeting & events / Juhana Herttuan Kellari. Tiedustelut ja varaukset puh. 020 729 6905.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa