Julkaistu 01.10.2019 0          
Turun Osuuskaupalle uusi toimialajohtaja

TOK:n mittava investointiohjelma ja verkkokauppa kasvun vetureina

Toimialajohtaja Mikko Junttila.

- Kilpailu päivittäistavarakaupassa on kovaa ja markkinatilanne haastaa meitä koko ajan uudenlaiseen tekemiseen ja vahvan kasvun hakemiseen. Tavoittelemme nyt voimakkaasti ruokakaupan markkinaosuuden kasvattamista uudistamalla, laajentamalla ja kehittämällä asiakasomistajien palvelutarjontaa. Tätä tukevat vahva alueellinen investointiohjelma, aktiivinen liikepaikkahankinta, verkkokaupan noutoverkoston ja jakelualueen laajentaminen sekä asiakaskokemuksen entistä tarkempi vaaliminen, kertoo toimitusjohtaja Antti Heikkinen Turun Osuuskaupasta.

Uudistumisen ja vahvan kasvustrategian myötä market-toimialasta ja liikennemyymälä- ja polttonestekaupasta vastaavaksi toimialajohtajaksi on 1.10.2019 alkaen nimitetty KTM Mikko Junttila. Samassa yhteydessä Mikko Rauhanen jättää tehtävänsä Turun Osuuskaupassa.

Junttila siirtyy Turun Osuuskauppaan Osuuskauppa Keskimaalta Prisma- ja Terrajohtajan tehtävästä. Junttilalla on monipuolinen kokemus vähittäiskaupan alalta ja hän on toiminut S-ryhmässä useissa market-kaupan tulosvastuullisissa tehtävissä ja asiantuntijarooleissa, muun muassa tavaratalonjohtajana ja useaan otteeseen Prismajohtajana. Koulutukseltaan Junttila on kauppatieteiden maisteri.

- Mikko Rauhanen on tehnyt pitkän ja hienon uran Turun Osuuskaupassa. Haluan tässä yhteydessä kiittää Mikkoa hyvästä ja pitkäjänteisestä työstä Turun Osuuskaupan market-kaupan kehittämiseksi, Heikkinen jatkaa.

TOK:n investoinnit market-kaupan kehittämiseen ovat viimeisen kahden vuoden aikana olleet yhteensä 45 miljoonaa euroa ja kasvua tukevat investoinnit jatkuvat edelleen. Vuoden 2020 aikana osuuskauppa avaa uuden S-market Manhattanin Turun Pitkämäkeen ja uudistaa täysin S-marketin Paraisilla. Kasvua haetaan voimakkaasti myös verkkokaupasta, kun verkkokaupan noutopisteitä tuodaan lähitulevaisuudessa laajasti toimipaikkojen yhteyteen sekä suurten asiakasvirtojen äärelle.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Linna

Linnankatu 80, Turku

www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat

Ainutlaatuisen historiallinen juhla- ja kokousmiljöö, jossa monipuolisia yksittäisiä tiloja 10-250 hengelle. Linnassa myös 120 hengen kokoustila, jossa täydellinen AV –tekniikka kiinteänä. Juhlatiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa yli 500 hengelle. Tutustu kokous- ja juhlatiloihin www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat. Tilavarauksista ja tarjoilusta vastaa Fazer Food Co meeting & events / Juhana Herttuan Kellari. Tiedustelut ja varaukset puh. 020 729 6905.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa