Julkaistu 05.10.2019 0          

Bo LKV:n perustajaosakkaat myivät enemmistön yrityksestään

Anssi ja Sirena Kiviranta suuntaavat yrityskauppojen jälkeen Espanjaan. Kuva Krista Keltanen.

Bo LKV on saanut uuden enemmistöomistajan, kun pääomasijoitusyhtiö Saari Partners osti enemmistön Bo LKV:n osakkeista tämän viikon maanantaina. Perustajapariskunnat jäävät edelleen pienemmillä omistusosuuksilla yhtiön osakkaiksi.

- Kiinteistönvälitysala kiehtoo meitä edelleen. Suomessa on nyt ymmärretty, että digitalisaation hyödyntäminen, uudet innovaatiot, oivaltava markkinointi, sähköinen kaupankäynti, visuaalisuuteen panostaminen sekä asiakkaan huomioiva asiakaspalvelu ovat vahvasti tätä päivää, mutta esimerkiksi Espanjassa ollaan vielä aikalailla lapsenkengissä näiden suhteen. Olemme avaamassa ensi vuonna uuden välitysalan yrityksen Espanjan Marbellaan ja samalla ympyrä omalla tavallaan sulkeutuu, kun palaamme Espanjan kiinteistönvälityskuvioita starttaamaan viiden vuoden Suomessa olon jälkeen. Tätä uutta yritystä lähdemme perustamaan täysin perheyhtiömme Kiviranta Groupin voimin, kertoo Sirena Kiviranta.

Yrityksen tarina alkoi siitä, että elokuussa 2013 Sirena ja Anssi Kiviranta perustivat yrityksen Espanjaan. Heillä oli kirkas visio siitä, minkälaisen välitystoimiston he halusivat avata. Välitysliikkeellä oli jo kotisivut työn alla, kiinteistötietojärjestelmät avattuna, liiketila katsottuna ja välittäjiä sekä valokuvaajia kontaktoituina. Skandinaavisen raikas uusi toimija ei lopulta aloittanutkaan toimintaansa Espanjassa 2014, koska Kivirannat päättivät palata Suomeen, jotta perheen esikoinen saisi aloittaa koulutiensä Suomessa. Koti löytyi Turusta.

Kivirannat istahtivat alas tuttavapariskunnan, Anna Ritakallio-Mäkelän sekä Tuomas Mäkelän kanssa ja idea yhteisestä Suomeen perustettavasta kiinteistönvälitysyrityksestä syntyi. Espanjaan perustettu yritys vaihtoi osoitteensa Marbellasta Suomen Turkuun ja sai uuden nimen Bo LKV.

Bo LKV on kasvanut alle viidessä vuodessa nollasta lähes 200 henkilöä työllistäväksi yritykseksi, jonka liikevaihtoennuste tälle vuodelle on yli 24 miljoonaa euroa.

- Kovaa työtä ja pitkiä päiviä, mutta yhtäkään niistä en vaihtaisi pois. On ollut kiehtovaa, miten pieni turkulainen yrityksemme on onnistunut kasvamaan lyhyessä ajassa aivan Suomen suurimpien alan yritysten joukkoon. Kasvumme on ollut yli sadan prosentin vuosivauhtia ja olemme onnistuneet mullistamaan suomalaista välitysalaa erittäin positiivisella tavalla, kertoo Sirena Kiviranta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Salo IoT Campus

Joensuunkatu 7, Salo

www.saloiotcampus.fi

Kokoustiloja aina muutaman hengen neuvotteluhuoneista 170-paikkaiseen auditorioon. Kokoustarjoilut samalla tilauksella. Nykyaikainen kokoustekniikka ja palvelut saman katon alla. Tutustu kampukseen ja kokoustiloihin www.fazerfoods.asio.fi/onlinekalenteri/fazerfoods/guest.php?kt=tila&laji=Kokoustilat&sys_id=saloiot

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa