Julkaistu 03.10.2019 0          

Leluliike Casagrande avaa myymälän Myllyyn

Leluliike Casagrande avaa marraskuun alussa toisen myymälän Kauppakeskus Myllyyn Raisioon. Casagrandesta löytyy monipuolinen ja laaja valikoima leluja kaikenikäisille lapsille ja lapsenmielisille. Myymälä työllistää 3-5 henkilöä.

- Päätös avata toinen leluliike Myllyyn syntyi todella nopeasti, kiitos Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantulan. Casagrande on suomalainen, yksityinen, 107-vuotias perheyritys ja kauppakeskusympäristö on meille täysin uusi valloitus. Tämä on meille iso askel ja olemme iloisia, että myymälämme löytyy tulevaisuudessa myös Myllystä, Casagranden toimitusjohtaja Sabrina Casagrande-Nieminen kertoo.

- Olemme todella ylpeitä siitä, että saamme perinteikkään ja tunnetun lelualan myymälän osaksi Myllyn tarjontaa. Myymälän avaus ajoittuu ennen tärkeän joulukaupan aloitusta ja on hienoa, että Myllyn tarjonnasta löytyvät lelut tulevanakin jouluna, kuvailee Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula tunnelmia.

Myllyn Leluliike Casagrande tukee sijaitsemaan kauppakeskuksen toisessa kerroksessa New Yorkerin ja Fiilinki-lastenvaateliikkeen välissä. Leluliike Casagrandella on Myllyn lisäksi myymälä Turussa Linnakadulla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autojen pesut, Autojen puhdistuspalvelut, Autojen ruosteen estokäsittely, Autovuokrausta, Kahviloita

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Kun ääni ratkaisee

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa