Julkaistu 03.10.2019 0          

Leluliike Casagrande avaa myymälän Myllyyn

Leluliike Casagrande avaa marraskuun alussa toisen myymälän Kauppakeskus Myllyyn Raisioon. Casagrandesta löytyy monipuolinen ja laaja valikoima leluja kaikenikäisille lapsille ja lapsenmielisille. Myymälä työllistää 3-5 henkilöä.

- Päätös avata toinen leluliike Myllyyn syntyi todella nopeasti, kiitos Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantulan. Casagrande on suomalainen, yksityinen, 107-vuotias perheyritys ja kauppakeskusympäristö on meille täysin uusi valloitus. Tämä on meille iso askel ja olemme iloisia, että myymälämme löytyy tulevaisuudessa myös Myllystä, Casagranden toimitusjohtaja Sabrina Casagrande-Nieminen kertoo.

- Olemme todella ylpeitä siitä, että saamme perinteikkään ja tunnetun lelualan myymälän osaksi Myllyn tarjontaa. Myymälän avaus ajoittuu ennen tärkeän joulukaupan aloitusta ja on hienoa, että Myllyn tarjonnasta löytyvät lelut tulevanakin jouluna, kuvailee Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula tunnelmia.

Myllyn Leluliike Casagrande tukee sijaitsemaan kauppakeskuksen toisessa kerroksessa New Yorkerin ja Fiilinki-lastenvaateliikkeen välissä. Leluliike Casagrandella on Myllyn lisäksi myymälä Turussa Linnakadulla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa