Julkaistu 03.10.2019 0          

Rengas Turku avasi toimipisteen Pansiontielle

Rengas Turun kumppaneina keskustan pisteessä toimivat huollossa Mika Jokinen (toinen oik.) ja rengaspuolella Petri Saari (toinen vas.). Toimitusjohtaja Marko Rantanen (vas.) ja Hämeentien päällikkö Marko Virta (oik.) odottavat innolla tulevaa talvirengassesonkia.

- Rengas Turku haluaa paikallisena yrityksenä palvella kaikkia turkulaisia asiakkaita, tiivistää toimitusjohtaja Marko Rantanen syitä, minkä vuoksi uusi toimipiste Pansiontie 4:ssä on avattu.

Uudesta toimipisteestä löytyy kaikki Rengas Turun konseptin mukaiset palvelut eli rengas- ja vannemyynti, rengashotelli ja autohuolto.

- Saimme hyvän liikepaikan sekä henkilökunnan, jatkaa Rantanen. Rengasmyymälä toimii Rengassaaren entisissä tiloissa. Rengas Turku osti Pansiontiellä toimineen Autosähkö Kaarilahti Oy:n liiketoiminnan Mika Jokiselta, joka jatkaa huollon esimiehenä samoissa tiloissa, mutta nyt rengasturkulaisena.

Talvirengassesonki on jo ovella, joten uudessa pisteessä keskitytään seuraavat kuukaudet työntekoon. Rantanen kuitenkin lupaa kunnon avajaiset kahvituksineen ennen kevätsesonkia.

- Talven aikana remontoidaan tilat Rengas Turun näköiseksi ja väriseksi, koulutetaan henkilökuntaa sekä hiotaan pisteen toimivuutta.

Lokakuun alussa toteutuneen kaupan myötä Rengas Turulla on kolme toimipistettä Turussa, kaksi Kaarinassa ja yksi Salossa. Nettikaupan avulla yrityksen markkina-alue on valtakunnallinen.

- Keskustan toimipiste tukee yrityksemme strategiaa, joka on ollut jo useamman vuoden ajan kasvu ja kehittyminen, kertoo Rantanen.

Rengas Turku on vuonna 1994 perustettu turkulainen rengasliike, jonka erityisosaamista ovat henkilöautojen renkaat ja vanteet, rengashotellitoiminta sekä autohuolto. Raskaan kaluston tarpeita palvellaan Kaarinassa ja Salossa.

Rengas Turku haluaa toimia turvallisen autoilun paikallisena asiantuntijana sekä tarjota hyvää ja nopeaa palvelua ammattitaidolla. Toteutuneen kaupan myötä yritys työllistää vakituisesti 40 henkilöä, sesongissa työntekijämäärä nousee yli kuudenkymmenen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa