Julkaistu 03.10.2019 0          
NIMITYKSIÄ

Jufo Peltomaa teknologiajohtajaksi Innofactoriin

Lukuisissa teknologia-startupeissa menestystä niittänyt Jufo Peltomaa on nimitetty Innofactorin teknologiajohtajaksi (CTO) 28.10.2019 alkaen. Peltomaa vastaa tehtävässään Innofactorin innovaatiotoiminnasta, tarjooman kehittämisestä ja teknologiakumppanuuksista. Hän toimii konsernin johtoryhmän jäsenenä raportoiden toimitusjohtaja Sami Ensiolle.

Peltomaa on ollut perustamassa useita menestyneitä teknologiayrityksiä, joista viimeisimpänä lisätyn todellisuuden pioneeri Immersalia, jossa hän on toiminut eri johtorooleissa. Tätä ennen Peltomaa on ollut perustamassa tekoälyä ja robotiikkaa kehittävää ZenRoboticsia toimien myös yrityksen markkinointi- ja viestintäjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Lisäksi Peltomaa on yksi mobiililaitteiden grafiikkajärjestelmiä suunnitelleen Hybrid Graphicsin perustajista.

- On aivan mahtavaa hypätä taas kerran ihan erilaiseen ympäristöön, kuin missä olen tottunut toimimaan. Tehtäväkseni on annettu muun muassa innovaatioiden katalysointi, uusien huipputeknologioiden etsiminen markkinoilta sekä asiakkaiden, oman tiimin ja sidosryhmien innostaminen. Syvää teknologista osaamista talossa on jo vähintäänkin riittävästi, eli yhdistämällä vanhaa ja uutta osaamista ja mindsettiä saamme varmasti ihmeitä aikaan. Aiemmasta kokemuksestani uskoisin ainakin tekoälystä, lisätyn todellisuuden ratkaisuista ja IoT:sta olevan hyötyä Innofactorin liiketoiminnassa, visioi Jufo Peltomaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Ruoppaus ja Kuljetus Simola

Ruoppaus ja Kuljetus Simola

Ruoppausjätteen vesikuljetus, Ruoppausta, Vesirakentaminen

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Kun ääni ratkaisee

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa