Julkaistu 03.10.2019 0          

Turun Hope toivoo uusia yrityslahjoittajia ruokakassipalvelulle

Vapaaehtoisvoimin toimiva Turun Hope ry toimittaa yhdessä Venner-ruokakassipalvelun kanssa terveellisiä kasvisruokakasseja vähävaraisille perheille. Juuri nyt mukaan toivotaan yksityislahjoittajien lisäksi yrityslahjoittajia.

– Venner on palvelu, joka tarjoaa uudenlaisen ja yksinkertaisen tavan auttaa suomalaisia vähävaraisia perheitä ravitsevan ruoan avulla. Aloitimme Turussa yhteistyön Vennerin kanssa kesäkuussa ja kasseja on jaettu lapsiperheille tähän mennessä 40 kappaletta, kertoo Turun Hope ry:n tiiminvetäjä Arja Heinonen.

– Terveellinen ruoka kuuluu kaikille, mutta vähävaraisissa perheissä on harvoin varaa panostaa tuoreisiin ja terveellisiin raaka-aineisiin. Vennerin ja Hopen yhteisenä tavoitteena on, että kaikilla lapsilla olisi terveelliset eväät elämään.

Lahjoittaminen on helppoa

Ruokakassin voi ostaa helposti Vennerin verkkokaupasta. Yhden ruokakassin hinta on 90 euroa, ja se sisältää noin viikoksi kasvisruokaa.

– Verkkokaupasta voi valita summan, jolla haluaa osallistua. Esimerkiksi 45 eurolla lahjoittaa puolikkaan ruokakassin ja 30 eurolla kolmasosan. Viikon kassissa on noin kymmenen kiloa tuoreita raaka-aineita. Lisäksi kassin mukana perhe saa reseptivihon, jonka avulla kaiken ruoan voi hyödyntää.

Lahjoittaminen on haluttu tehdä mahdollisimman helpoksi.

– Vennerin kautta lahjoittaminen on äärimmäisen helppoa, sillä lahjoittajan tarvitsee vain klikata haluamansa tuotteet verkkokaupasta. Hope ry valikoi avun tarpeessa olevat asiakasperheet, ja K-Citymarket Kupittaa toimittaa kasvisruokakassit perille.

Vähävaraisten perheiden määrä rajussa kasvussa

Turun Hopen asiakasperheiden määrä on lisääntynyt tasaisesti jo usean vuoden ajan. Viime vuonna perheitä oli yhteensä noin 500 ja lapsia yli 1 200. Tänä vuonna Hopen asiakkaaksi on kirjautunut jo noin 410 uutta perhettä, joissa on yhteensä noin 980 lasta.

– Autettavien perheiden määrä on nyt suurempi kuin koskaan, joten ruokakassilahjoittajia kaivataan kipeästi lisää, Arja Heinonen korostaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa