Julkaistu 03.10.2019 0          
NIMITYKSIÄ

Turun Ydinkeskustayhdistyksen toiminnanjohtajaksi Heli Järvelä

Turun Ydinkeskustayhdistys ry:n toiminnanjohtajaksi on valittu FM Heli Järvelä. Turun ydinkeskustayhdistyksen hallitus päätti rekrytoinnista 25.9.2019 kokouksessaan. Järvelä aloittaa tehtävässä 1.12.2019.

Järvelällä on yli 20 vuoden kokemus niin viestintä-, markkinointi- kuin myyntityöstä sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Järvelä on toiminut myös yrittäjänä. Tällä hetkellä Järvelä toimii Ground Communications -viestintätoimiston myyntijohtajana. Koulutukseltaan Järvelä on filosofian maisteri pääaineena yhteisöviestintä.

- Odotan innolla työtä, joka on tärkeää niin Turun ydinkeskustan kauppiaille, kaupunkilaisille kuin Turun kaupungillekin. Uskon, että laaja työkokemukseni ja koulutustaustani antaa hyvät lähtökohdat kaikkien eri toimijoiden yhteistyölle, innovatiiviselle kehittämistyölle ja tietysti myös proaktiivisen viestinnän tekemiselle, toteaa Järvelä.

Turun Ydinkeskustayhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Mika Nurmi koki Järvelän työkokemuksen ja persoonan sopivan erittäin hyvin yhteistyötä korostavaan verkostotyöhön.

- Hallituksen rekrytointitoimikunta vakuuttui Helin osaamisesta ja kokemuksesta sekä soveltuvuudesta toiminnanjohtajan tehtävään. Hänen monipuolinen työkokemus, positiivinen asenne ja innokkuus Turun keskustan kehittämiseksi sinetöi rekrytoinnin, kertoo Nurmi.

Turun Ydinkeskustayhdistys ry:n tehtävänä on verkottaa eri toimijat yhteen, edistää ydinkeskustan kehittymistä ja sen yritysten kaupallista asemaa. Yhdistyksen tavoitteena on vetovoimainen kaupunkikeskusta.

- Tärkeä työmme on vaikuttaa ydinkeskustan kehittymiseen toimimalla keskustan asiantuntijana ja viestinviejänä ja -tuojana eri foorumeissa. Edistämme keskustan ja jäsenyritysten saavutettavuutta sekä tuotamme ja markkinoimme myös tapahtumia, kuten joulun ajan Joulun Polku -kokonaisuutta, kertoo Ydinkeskustayhdistyksen väistyvä toiminnanjohtaja Katariina Räike.

Räike on toiminut yhdistyksen toiminnanjohtajana viisi vuotta. Toiminnanjohtajavastuu jatkuu vuoden 2019 loppuun asti, jonka jälkeen hän siirtyy yritysjohdon valmentajaksi oman yrityksensä kautta. Räike perehdyttää joulukuun ajan Järvelää toiminnanjohtajan tehtävään.

Turun Ydinkeskustayhdistys ry:ssä on tällä hetkellä jäsenenä lähes 400 yritystä. Yhdistys toimii markkinointinimellä Keskellä Turkua.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa