Julkaistu 04.10.2019 0          

Turun alueen positiivisimmat ovat Niina Repo ja Lassi Lähteenmäki

Lassi Lähteenmäki Ugandassa.

Turun alueen positiivisimmiksi henkilöiksi on tänä vuonna valittu turkulainen kirjailija Niina Repo ja naantalilainen toimittaja Lassi Lähteenmäki. Turun Positiivareiden tuomaristo korosti tittelin saajien myönteistä, reipasta ja iloista asennetta.

Repo ja Lähteenmäki ottivat nimitykset vastaan hyvillä mielin Turun kirjamessuilla järjestetyssä tilaisuudessa.

Valinnan teki valtakunnallisen Positiivarien paikallisedustajina toimineet kirjailija ja matkailuyrittäjä Pentti-Oskari Kangas puheenjohtajana ja matkailujohtaja Anne-Marget Hellén sekä aiempina vuosina positiivisimpina palkittuja henkilöitä.

Kirjailija Niina Repo hehkuu hyvää ympärilleen

Niina Repo on paitsi kirjailija, myös kirjallisen kentän moniottelija. Hän on kirjoittanut lukuisia romaaneja, lyhytproosaa, käsikirjoituksia ja kolumneja. Lisäksi hän toimii Turun yliopistossa luovan kirjoittamisen yliopisto-opettajana ja kirjallisten tapahtumien tuottajana.

Niina on monipuolinen, innovatiivinen ja elämänmyönteisyyttä pursuava persoona. Hän on kirjailijan urallaan kiitetty ja positiivisuutta viestittävä ihminen. Niina näyttää esimerkkiä, kuinka elämänuskolla ja positiivisella asenteella mennään läpi vaikeistakin tilanteista. Kannustava, innostava ja lämmin asenne tuo mukanaan hyvän hehkun.

- Nimitys on hauska juttu, koska se viestii, että tehty työ on tuntunut jossakin, joku on saanut siitä iloa, Niina Repo kommentoi valintaansa. Kun sain puhelun, niin nauratti, mutta eikös se ole juuri homman tarkoitus ja ytimessä – ilo!?

Toimittaja Lassi Lähteenmäki on ilon lähettiläs

Työ toimittajana on vienyt Lassi Lähteenmäkeä paitsi ympäri maakuntaa, niin myös maailman ääriin. Juttumatkat köyhissä maissa ovat opettaneet ymmärtämään, että ilon aiheet poimitaan tavallisesta arjesta, eikä ilo ole omaisuudesta kiinni.

Kaukaiset kulttuurit, Eurooppa, oma maakunta, luonto, ympäristökysymykset ja maaseutuelämä ovat lähellä Lähteenmäen sydäntä. Näistä elementeistä ovat syntyneet myös monet jutut eri tiedotusvälineisiin.Positiivinen asenne, toisen ihmisen kunnioittaminen ja hyvät käytöstavat ovat arvokkaita työkaluja toimittajan työssä ja välittyvät myös yleisölle. Lassi Lähteenmäen uutisointia ja tarinoita kuuntelee ja katsoo mielellään.

- Kai se positiivisuus on lapsuuden peruja. En ole koskaan oikein tykännyt synkistelystä tai ylinegatiivisesta asenteesta, kommentoi Lähteenmäki. Tästä nimityksestä olen otettu ja ilahtunut. Koitan jatkaa samalla tiellä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa