Julkaistu 08.10.2019 0          

RE/MAX avasi toimiston Kaarinaan

Tom Lindqvist, Sari Hedman ja Rainer Nilovaara.

RE/MAX on avannut lokakuun alussa toimiston Kaarinaan. Yrittäjinä toimistossa ovat Tom Lindqvist, Sari Hedman ja Rainer Nilovaara. Yrittäjillä on jo nyt RE/MAX OmaanKotiin- toimisto Turussa ja he päättivät avata toimiston myös Kaarinaan pystyäkseen palvelemaan Kaarinan ja sen lähialueiden asiakkaita mahdollisimman paikallisesti ja henkilökohtaisesti.

- Kaarinan toimistomme – aivan kuten Turun toimisto aikoinaan – on perustettu palvelemaan nimenomaan paikallista markkinaa ja paikallisia asiakkaita. Parhaan hinnan ja parhaan palvelun asiakkaat saavat paikalliselta välittäjältä, joka tuntee alueen markkinatilanteen ja ostajan päätösprosessiin vaikuttavat tekijät, yrittäjät kertovat.

- Palvelumme perustuu paikallistuntemuksen lisäksi henkilökohtaiseen palveluun. Voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua RE/MAX-ketjun tuen, uusien monipuolisten työkalujen, laajan näkyvyyden, sekä välittäjien toimintamallin eli henkilökohtaisen 24/7 sitoutumisen avulla.

Kaarinassa vetovoimaa

Kaarina kasvaa ja kehittyy, keskustaan rakennetaan uusia kerrostaloasuntoja ja muualle Kaarinaan rivitaloasuntoja sekä omakotitaloja. Kaarinan palvelut ja merellinen sijainti ovat etenkin lapsiperheiden suosiossa. Kaarinassa on tyypillistä, että saman asuinalueen sisällä vaihdetaan kotia elämäntilanteen mukaan, ensin pienemmästä asunnosta rivitaloon ja sitten omakotitaloon. Kun omakotitalon huoltaminen käy raskaaksi niin sitten muutetaan keskustaan kerrostaloon lähelle palveluita.

Kerros- ja rivitaloasuntojen ja omakotitalojen kaupassa liikkuu Kaarinan alueella kuukausittain yhteensä noin 8,7 miljoonan euroa. Omakotitalojen osuus kaupoista on 3,7 miljoonaa eruoa. Kaarinassa omakotitalon keskihinta (syyskuu 2018 - syyskuu 2019) on ollut noin 262 000 euroa ja keskimääräinen asuinpinta-ala 141 m2. Omakotitalojen ostopotentiaaliin kohtuullinen hintataso vaikuttaa positiivisesti, varsinkin kun muutto suuntautuu rivitaloista omakotitaloihin. Kaarinan rivitalohuoneistojen velaton hinta vastaavana aikana on ollut noin 219 000 euroa ja asunnon keskimääräinen asuinpinta-ala 87 m2 ja rahoituksen kannalta muutto Kaarinan omakotitaloihin on ollut helppo järjestää.

RE/MAX on kansainvälinen maailman suurin kiinteistönvälitysketju ja maailman kymmenenneksi suurin franchising-ketju. Suomessa RE/MAX on toiminut vuodesta 2006. Ketju on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysketjuista työllistäen nykyisin lähes 400 henkeä.

RE/MAX avasi toimiston Pyhän Katariinan tiellä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Celerpak Oy

Celerpak Oy

Aaltopahvilaatikot, Pahvilaatikoita, Pakkauksia, Pakkaussuunnittelua

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Kun ääni ratkaisee

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa