Julkaistu 08.10.2019 0          

RE/MAX avasi toimiston Kaarinaan

Tom Lindqvist, Sari Hedman ja Rainer Nilovaara.

RE/MAX on avannut lokakuun alussa toimiston Kaarinaan. Yrittäjinä toimistossa ovat Tom Lindqvist, Sari Hedman ja Rainer Nilovaara. Yrittäjillä on jo nyt RE/MAX OmaanKotiin- toimisto Turussa ja he päättivät avata toimiston myös Kaarinaan pystyäkseen palvelemaan Kaarinan ja sen lähialueiden asiakkaita mahdollisimman paikallisesti ja henkilökohtaisesti.

- Kaarinan toimistomme – aivan kuten Turun toimisto aikoinaan – on perustettu palvelemaan nimenomaan paikallista markkinaa ja paikallisia asiakkaita. Parhaan hinnan ja parhaan palvelun asiakkaat saavat paikalliselta välittäjältä, joka tuntee alueen markkinatilanteen ja ostajan päätösprosessiin vaikuttavat tekijät, yrittäjät kertovat.

- Palvelumme perustuu paikallistuntemuksen lisäksi henkilökohtaiseen palveluun. Voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua RE/MAX-ketjun tuen, uusien monipuolisten työkalujen, laajan näkyvyyden, sekä välittäjien toimintamallin eli henkilökohtaisen 24/7 sitoutumisen avulla.

Kaarinassa vetovoimaa

Kaarina kasvaa ja kehittyy, keskustaan rakennetaan uusia kerrostaloasuntoja ja muualle Kaarinaan rivitaloasuntoja sekä omakotitaloja. Kaarinan palvelut ja merellinen sijainti ovat etenkin lapsiperheiden suosiossa. Kaarinassa on tyypillistä, että saman asuinalueen sisällä vaihdetaan kotia elämäntilanteen mukaan, ensin pienemmästä asunnosta rivitaloon ja sitten omakotitaloon. Kun omakotitalon huoltaminen käy raskaaksi niin sitten muutetaan keskustaan kerrostaloon lähelle palveluita.

Kerros- ja rivitaloasuntojen ja omakotitalojen kaupassa liikkuu Kaarinan alueella kuukausittain yhteensä noin 8,7 miljoonan euroa. Omakotitalojen osuus kaupoista on 3,7 miljoonaa eruoa. Kaarinassa omakotitalon keskihinta (syyskuu 2018 - syyskuu 2019) on ollut noin 262 000 euroa ja keskimääräinen asuinpinta-ala 141 m2. Omakotitalojen ostopotentiaaliin kohtuullinen hintataso vaikuttaa positiivisesti, varsinkin kun muutto suuntautuu rivitaloista omakotitaloihin. Kaarinan rivitalohuoneistojen velaton hinta vastaavana aikana on ollut noin 219 000 euroa ja asunnon keskimääräinen asuinpinta-ala 87 m2 ja rahoituksen kannalta muutto Kaarinan omakotitaloihin on ollut helppo järjestää.

RE/MAX on kansainvälinen maailman suurin kiinteistönvälitysketju ja maailman kymmenenneksi suurin franchising-ketju. Suomessa RE/MAX on toiminut vuodesta 2006. Ketju on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysketjuista työllistäen nykyisin lähes 400 henkeä.

RE/MAX avasi toimiston Pyhän Katariinan tiellä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Linna

Linnankatu 80, Turku

www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat

Ainutlaatuisen historiallinen juhla- ja kokousmiljöö, jossa monipuolisia yksittäisiä tiloja 10-250 hengelle. Linnassa myös 120 hengen kokoustila, jossa täydellinen AV –tekniikka kiinteänä. Juhlatiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa yli 500 hengelle. Tutustu kokous- ja juhlatiloihin www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat. Tilavarauksista ja tarjoilusta vastaa Fazer Food Co meeting & events / Juhana Herttuan Kellari. Tiedustelut ja varaukset puh. 020 729 6905.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa