Julkaistu 09.10.2019 0          

Priima-yhtiöt panostaa Aurinkorannikkoon

Priima-Yhtiöt -ryhmä laajentaa toimintaansa Aurinkorannikolle. Yhtiöryhmä on jo usean vuoden ajan tehnyt vahvaa taustatyötä sekä valmisteluja erityisesti senioriasumisen, hoivapalveluiden sekä muiden sosiaalisektorin tarpeisiin liittyvien kiinteistöhankkeiden kehittämiseksi ja rakennuttamiseksi.

Aurinkorannikolla Priima-Yhtiöt aikoo keskittyä Benalmadena-Fuengirola-Calahonda -alueelle mukaan lukien Mijaksen lähialueet.

- Olen seurannut alueen tilannetta nyt kymmenisen vuotta ja tunnen seudun sekä sen tilanteen hyvin. Tuskin on montaa vapaata tonttia tai kiinteistökehityskohdetta, joissa emme olisi jo juosseet lukuisten välittäjien kanssa. Kun neljäs välittäjä vie sinut samalle tontille kuin edelliset, alat ymmärtää, että sopiva tarjonta todella on rajallista. Kuumentunut markkina on vetänyt huonojenkin rakennuspaikkojen hinnat ylös, sanoo Priima-Yhtiöitten perustaja ja johtaja Jari Rastas.

- Alueella on tarvetta monenlaiselle laadukkaalle palvelulle. Keskeinen tavoitteemme on toteuttaa ainakin yksi sotetoimintojen keskus sekä useampia asumiskeskittymiä oheispalveluineen. Tämä on normaalia toimintaa meille Suomessa, jossa kohteet toteuttaa oma rakennusliikkeemme, jatkaa Rastas.

- Aurinkorannikolla tulemme toimimaan kiinteistökehittäjänä, rakennuttajana mutta Suomesta poiketen olemme mukana myös palvelutuotannossa. Rakentamisen teetämme ulkopuolisina urakoina. Tavoitteena on palvella erityisesti suomen- ja ruotsinkielistä asiakaskuntaa. Olemme tehneet kattavat markkinaselvitykset pariinkin otteeseen ja statistiikka sekä haastattelutulokset ovat selkeitä. Nyt on tullut hetki potkaista vauhtia hankkeisiin.

- Espanjan hankkeen ohjausryhmässä Suomessa on merkittäviä eri alojen asiantuntijoita ja kumppanina muun muassa Turun Ammattikorkeakoulu ja sitä kautta Malagan yliopisto. Tavoitteet ovat siten myös yhteiskunnallisesti merkittäviä ja vaikuttavia sekä tarjoavat opiskelijoille kansainvälistymismahdollisuuksia.

Priima-Yhtiöiden yhteistyökumppani- ja asiantuntijaverkosto Costallakin on kattava. Suomen hankeyhtiön espanjalainen tytäryhtiö on nyt ostanut Fuengirolasta palvelutuottajana toimivan Andacare SL:n. Uudet juuri hankitut toimitilat avataan joulukuuhun mennessä Fuengirolan ydinkeskustassa. Mijaksen puolelta pari vuotta sitten hankittu kiinteistökohde jää myös edelleen omaan käyttöön, sanoo Rastas.

- Tuomme Andacaren kautta palvelutarjontaan myös uutta. Yhtiön aikaisemmat omistajat Mari ja Juha Tuominen näkivät yhteistyössä kanssamme mahdollisuuden heidän luomansa toiminnan kehittämiselle. Mari Tuominen jatkaa itsenäisenä yrittäjänä keskittyen sairaanhoidon palveluihin. Andacaren brändin alle on tarkoitus rakentaa laadukasta palvelutuotantoa, jossa myös Mari on mukana.

- Hyvien rakennuspaikkojen löytäminen on ollut kova työ. Nyt se kuitenkin vihdoin on tuottanut tulosta. Ensimmäisiä sopimuksia laaditaan jo ja seuraavia rakennuspaikkoja on myös varattu, toteaa Jari Rastas.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autojen pesut, Autojen puhdistuspalvelut, Autojen ruosteen estokäsittely, Autovuokrausta, Kahviloita

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Kun ääni ratkaisee

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa