Julkaistu 09.10.2019 0          

Salo IoT Campus Vuoden työympäristöteko -kilpailun voittajaksi

Ensimmäistä kertaa järjestetyn Vuoden työympäristöteko -kilpailun voittajaksi on valittu Salo IoT Campus, joka muutti Nokian ex-kampuksen aktiiviseksi monikäyttäjäympäristöksi. Tuomaristo kiitteli erityisesti voittajan innovatiivisuutta ja rohkeutta rakentaa monialainen yhteisö ja ekosysteemi, joka hyödyntää olemassa olevia tiloja palvelualustana. Työympäristötekona Salon IoT Campus edustaa monipuolisesti kestävää kehitystä niin rakennetun ympäristön kuin koko alueen näkökulmasta. Kilpailun voittaja julkistettiin REWORK Workplace Experience Summitissa 8.10.2019.

Vuonna 2017 Nokian ja Microsoftin aiemmin käyttämiin tiloihin perustettu kampus toimii nykyisin yritysten, tutkijoiden sekä oppilaitosten yhteisönä. Noin 90 000 neliötä käsittävältä kampukselta löytyy muun muassa uudistetut coworking -tilat, pientoimistoja, tutkimuslaboratorioita, tuotekehitystiloja sekä laajat palvelut. Palveluihin on panostettu tarjoamalla käyttäjille muun muassa yhteisiä elokuvailtoja ja liikuntavuoroja.

Kampuksen ympäristö on suunniteltu erilaisten toimijoiden joustavaksi työympäristöksi, jossa jokainen pääsee osalliseksi yhteisön luomasta synergiasta ja toisaalta tuo oman osaamisensa yhteisön saataville. Kampuksen tilat toimivat myös testiympäristönä uusille innovaatioille.

- On hienoa, että voimme tällaisen kilpailun kautta kertoa onnistumisista ja antaa positiivisten esimerkkien puhua puolestaan - sitä tehdään mielestäni aivan liian vähän. Työympäristöt koskettavat pitkälti jokaista jossain kohtaa elämää, ja suurin osa meistä viettää enemmän aikaa työpaikalla kuin missään muualla. Toimivilla työympäristöillä ja rakennuksilla onkin merkittävä vaikutus hyvinvointiin ja elämänlaatuun. Konkreettisilla esimerkeillä voimme viestiä työympäristöjohtamisella aikaansaaduista onnistumisista myös toimialan ulkopuolelle, toteaa tuomariston puheenjohtajana toiminut Maija Patjas Rapalista.

Vuoden työympäristöteko -kilpailun toteuttivat RAKLI ja FIFMA tavoitteena parantaa työympäristöjohtamisen tunnettavuutta ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Samalla haluttiin tuoda tunnetuksi parhaita caseja työympäristöjen kehittämisen saralla ja viedä näin alaa eteenpäin.

Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Maija Patjas Rapalista, Suvi Nenonen Suomen yliopistokiinteistöistä, Tiia Rauhamäki Technopoliksesta, Minna Borg Sio ry:stä, Marita Salo Henry ry:stä, Jenny Jännäri Kauppalehdestä sekä Tero Helenius Phong Agencystä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

X-Index Oy

X-Index Oy

Toimitilamyyntiä, Toimitilavuokrausta

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa