Julkaistu 16.10.2019 0          

Sofokus toistamiseen Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten listalle

Inc.5000 Europe listaa vuosittain Euroopan nopeimmin kasvavat yksityiset osakeyhtiöt. Parhaillaan kansainvälistyvä, alustataloustoimija Sofokus nousi toistamiseen tälle listalle sijalle 2395 ja paransi sijoitustaan viime vuodesta 358 sijaa.

Vuoden 2019 Inc. 5000 listan yritykset ovat sijoittuneet liikevaihdon prosentiaalisen kasvun mukaan 2015 ja 2018 välillä. Sofokuksen liikevaihto kasvoi viimeisen kolmen vuoden aikana 286 % ja vuoden 2018 liikevaihto oli 3,1 miljoonaa euroa.

Sofokus on alustataloustoimija. Sofokus on tulorahoitteinen ja työntekijöidensä omistama yritys työllistäen noin 40 henkilöä ja sillä on toimistot Helsingissä ja Turussa. Sofokus on parhaillaan kansainvälistymässä.

- Valitsemamme polku on ollut rankka, mutta antoisa. Yritykset alkavat pikkuhiljaa ymmärtämään digitaalisten alustojen ja alustatalouden mahdollisuudet toiminnassaan, mikä kannustaa meitä jatkamaan valitulla polulla. Taidamme olla Suomen ainoa alustatalouteen erikoistunut palvelutoimija, joka pystyy tarjoamaan apua liiketoiminnan muotoilusta tekniseen toteutukseen ja rahoitukseen, toteaa Sofokuksen perustaja ja toimitusjohtaja Teemu Malinen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Palotekninen Insinööritoimisto

Palotekninen Insinööritoimisto

Palotekninen konsultointi ja suunnittelu

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

11/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.11.2019


Seuraa meitä somessa