Julkaistu 18.10.2019 0          

Jyrki Hakkarainen ja Stina Siikonen Suomen Yrittäjien hallitukseen Varsinais-Suomesta

Stina Siikonen.

Suomen Yrittäjien liittokokous valitsi kokouksessaan Lahdessa hallituksen vuodelle 2020. Hallitukseen valittiin Jyrki Hakkarainen ja Stina Siikonen – molemmat Salosta.

Aluejärjestö Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja, Kiskon Laki Oy:n yrittäjä Jyrki Hakkarainen Salon Kiskosta valittiin Varsinais-Suomesta Suomen Yrittäjien hallitukseen jatkokaudelle perjantain liittokokouksessa Lahdessa.

Viime vuodesta SY:n hallituksessa Varsinais-Suomea edustanut Hakkarainen sanoo yrittäjäjärjestön hallituksen olevan näköalapaikka vaikuttaa yrittäjyyden edistämiseen ja yrittäjyyden edellytysten parantamiseen.

– Kiitän liittokokousta edelleen luottamuksesta ja edustan Varsinais-Suomea innoissani. SY:n hallitus ja yrittäjäjärjestö myös maakunnallisesti ja paikallisyhdistyksissä ovat paitsi vaikuttamisen paikka, myös hyvä paikka verkostoitua. Uskon, että kertynyt osaamiseni edunvalvonnan ja lainsäädännön saralla on hyvässä käytössä SY:n hallituksessa, Jyrki Hakkarainen sanoo.

Hänen varajäsenenään SY:n hallitukseen valittiin kaarinalainen Kavalton Tila Oy:n yrittäjä Taija Kavalto.

Yrittäjäjärjestön hallitukseen uutena varsinaissuomalaisena valittiin Koolle Oy:n yrittäjä ja Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien toimikunnan puheenjohtaja Stina Siikonen niin ikään Salosta.

– Olen kiitollinen luottamuksesta ja odotan mielenkiinnolla kauden alkua. Tavoitteenani on lisätä ketterää ajattelua ja tuoda tulevaisuuden työelämän ja nuorten yrittäjien tarpeita esiin niin järjestön kehittämisen kuin edunvalvontatyönkin osalta, Stina Siikonen toteaa.

Siikosen varajäseneksi valittiin Tremola Oy:n yrittäjä, turkulainen Tapio Haapanen.

Jyrki Hakkarainen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa