Julkaistu 18.10.2019 0          

Deltamarin ja Merima solmivat suunnittelusopimukset

Deltamarin on solminut kaksi suunnittelusopimusta sisustuksia matkustajalaivoihin toimittavan Merima Oy:n kanssa. Sopimukset sisältävät LVI- ja sisustussuunnittelua Tallinkin ja Kvarken Linkin laivoihin, jotka rakennetaan Rauma Marine Constructionsin telakalla.

Deltamarin ja Merima ovat vuosien saatossa tehneet yhteistyötä monissa matkustajalaivaprojekteissa usealla eri telakalla.

- Olemme Deltamarinissa hyvin iloisia näistä sopimuksista kahdestakin syystä. Ensinnäkin olemme tyytyväisiä voidessamme aloittaa yhteistyömme Meriman kanssa uudestaan parin vuoden jälkeen. Toiseksi on hienoa, että tämä tapahtuu juuri Rauman telakalla, jossa olemme aiemminkin onnistuneesti toimineet yhdessä ja jossa olemme muutenkin tiiviisti mukana projekteissa. Toivomme, että yhteistyömme Meriman kanssa kehittyy edelleen ja voimme tarjota heille parasta palvelua auttaaksemme heitä toteuttamaan nämä projektit, sanoo Deltamarinin toimitusjohtaja Janne Uotila.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

AC & Heating System Oy

AC & Heating System Oy

Ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumput, Ilmalämpöpumppujen huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa