Julkaistu 21.10.2019 0          
Avoin infotilaisuus Salossa 30.10.

Paikallisilla elintarvikkeilla kansainvälisille markkinoille

Suomalaiset elintarvikkeet kiinnostavat maailmalla. Pohjoisen puhtaasta luonnosta peräisin olevat raaka-aineet, korkea osaaminen ja hygieeninen laatu ovat suomalaisen ruoan vahvuuksia, joiden varassa elintarvikealan vientiin haetaan nyt kasvua.

Salon IoT-campuksella järjestetään keskiviikkona 30.10. klo 15-20 kaikille elintarvikealan viennistä kiinnostuneille avoin tilaisuus, jossa elintarvikeyritysten kansainvälistymistä edistävän Fennopromon asiantuntijat avaavat erityisesti kasviproteiiniin, marja- ja hedelmäjalosteisiin sekä luomutuotteisiin liittyviä vientimarkkinoita ja kasvun avaimia.

Innostavien puheenvuorojen lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua tuotenäyttelyyn, josta voi napata mukaansa käytännön ideoita ja uusia tuulia tuotekehitykseen sekä tutustua maailmalla vallitsevaan kilpailutilanteeseen. Ruokaviraston vientijaoston asiantuntijat ovat mukana tilaisuudessa vastaamassa vientisäädöksiin ja viranomaistoimintaan liittyviin kysymyksiin.

Illan päätteeksi kuullaan paikallisten yritysten vientikokemuksista ja -tavoitteista. Puheenvuoroja esittävät Simo Larmo Birkkalan tilalta, Niko Honkanen Kotipellon puutarhalta, Antti Alanne Alanteen tilalta sekä Juha-Pekka Aikola Vihreästä Härästä.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Turun yliopiston Brahea-keskus, ProAgria Länsi-Suomi, MTK Varsinais-Suomi, Luonnonvarakeskus, Yrityssalo ja Ammattiopisto Livia.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa