Julkaistu 22.10.2019 0          

Matkailualan toimijat kokoontuvat torstaina Naantaliin

Varsinais-Suomen Matkailuparlamentti kokoaa torstaina 24.10. maakunnan matkailualan yritykset, yhdistykset ja julkiset toimijat Naantalin Kylpylään. Tavoitteena on vauhdittaa maakunnan matkailuelinkeinon kasvua valtakunnallisen matkailustrategian mukaisesti yhteistyössä ja kestävän kehityksen huomioiden.

Matkailuparlamentin teemoina ovat matkailun kestävä kehitys, tiedolla johtaminen, digimarkkinoinnin ja palveluiden kehitys sekä matkailun globaalit trendit. Matkailun kestävä kehitys tarjoaa Suomelle ja Varsinais-Suomen yrityksille erinomaisia mahdollisuuksia erottautua kansainvälisesti. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit tekevät valintoja arvopohjaisesti ja haastavat matkailualan yritykset kertomaan näkyvämmin yrityksen arvomaailmasta.

Varsinais-Suomen matkailuparlamentissa käydään keskustelua siitä, millä keinoin Varsinais-Suomi pääsee matkailutoimialan kasvun vauhtiin mukaan, ja miten kestävyys seudun matkailun kehittämisessä varmistetaan. Tilaisuus antaa samalla Varsinais-Suomen liitolle eväitä matkailuelinkeinon kilpailukykyä ja kasvua edistävän matkailuohjelman päivitystyöhön.

Potentiaalia Varsinais-Suomen matkailun kasvuun tarjoavat mm. saaristo-, luontoelämys- ja kulttuurimatkailu. Vastuullisen ja kestävän matkailun edistäminen, digitaalisuuden kehittäminen sekä ympärivuotisuuden edistäminen ovat keskeisessä asemassa seudun matkailun kehittämisessä, kuten myös valtakunnallisessa matkailun kehittämisessä.

Varsinais-Suomen Matkailuparlamentin järjestäjänä toimii Turku Science Park Oy yhteistyössä Visit Finlandin, Visit Turun, Visit Naantalin, Varsinais-Suomen liiton ja Turun ammattikorkeakoulun kanssa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa