Julkaistu 22.10.2019 0          

Matkailualan toimijat kokoontuvat torstaina Naantaliin

Varsinais-Suomen Matkailuparlamentti kokoaa torstaina 24.10. maakunnan matkailualan yritykset, yhdistykset ja julkiset toimijat Naantalin Kylpylään. Tavoitteena on vauhdittaa maakunnan matkailuelinkeinon kasvua valtakunnallisen matkailustrategian mukaisesti yhteistyössä ja kestävän kehityksen huomioiden.

Matkailuparlamentin teemoina ovat matkailun kestävä kehitys, tiedolla johtaminen, digimarkkinoinnin ja palveluiden kehitys sekä matkailun globaalit trendit. Matkailun kestävä kehitys tarjoaa Suomelle ja Varsinais-Suomen yrityksille erinomaisia mahdollisuuksia erottautua kansainvälisesti. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit tekevät valintoja arvopohjaisesti ja haastavat matkailualan yritykset kertomaan näkyvämmin yrityksen arvomaailmasta.

Varsinais-Suomen matkailuparlamentissa käydään keskustelua siitä, millä keinoin Varsinais-Suomi pääsee matkailutoimialan kasvun vauhtiin mukaan, ja miten kestävyys seudun matkailun kehittämisessä varmistetaan. Tilaisuus antaa samalla Varsinais-Suomen liitolle eväitä matkailuelinkeinon kilpailukykyä ja kasvua edistävän matkailuohjelman päivitystyöhön.

Potentiaalia Varsinais-Suomen matkailun kasvuun tarjoavat mm. saaristo-, luontoelämys- ja kulttuurimatkailu. Vastuullisen ja kestävän matkailun edistäminen, digitaalisuuden kehittäminen sekä ympärivuotisuuden edistäminen ovat keskeisessä asemassa seudun matkailun kehittämisessä, kuten myös valtakunnallisessa matkailun kehittämisessä.

Varsinais-Suomen Matkailuparlamentin järjestäjänä toimii Turku Science Park Oy yhteistyössä Visit Finlandin, Visit Turun, Visit Naantalin, Varsinais-Suomen liiton ja Turun ammattikorkeakoulun kanssa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

11/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.11.2019


Seuraa meitä somessa