Julkaistu 30.10.2019 0          

Mikä on yrittäjyyden rooli tulevaisuuden työmarkkinoilla?

Turun yliopiston uusimmalla uutisvideolla yrittäjyyden professori Jarna Heinonen kertoo yrittäjyyden roolista tulevaisuuden työmarkkinoilla. Yrittäjyys on työllistymisvaihtoehto yhä useammalle opiskelijalle. Heinonen kertoo videolla, miksi yrittäjyystaidot hyödyttävät myös niitä, jotka eivät tähtää oman yrityksen perustamiseen. Heinosen mukaan yrittäjyystaitoja tarvitaan erityisesti asiantuntija-, esimies- ja johtotehtävissä. Hän toteaa, että koska työsuhteet pätkittyvät, työntekijän on kerta toisensa jälkeen lunastettava työnsä ja paikkansa.

– On tärkeää, että myös yliopistoissa tunnistetaan yrittäjyyden kasvava merkitys työelämässä, sillä yhä useampi työelämään siirtyvä tulee koettelemaan siipiään yrittäjänä, professori toteaa videolla.

Työmarkkinoiden muuttuvat vaatimukset voivat Heinosen mielestä tuoda myös uusia mahdollisuuksia, ja näihin mahdollisuuksiin tarttuminen vaatii yrittäjämäistä toimintaa alasta riippumatta.


-->

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa