Julkaistu 01.11.2019 0          

Turun salaisuudet avautuvat joulukalenterin luukkujen takaa

Graafikko Johanna Hörkkön suunnittelema Turku-aiheinen joulukalenteri ilmestyy kolmannen kerran luomaan joulunodotusta. Tällä kertaa keskiössä on Vanha Suurtori historiallisine rakennuksineen.

- Suurtori on turkulaisen joulun sydän, korostaa Hörkkö.

– Suunnittelu lähti liikkeelle Turun joulun ytimestä eli Suurtorin ympäristöstä. Kun se oli rakentunut kalenteriin, kerääntyi sen ympärille muita Turun tunnettuja rakennuksia. Suurin osa sellaisia, jotka eivät ole aiemmissa Turku-joulukalentereissa vielä esiintyneet.

Aurajoki vilahtaa kalenterin poikki nyt useamman kerran, kun se viime vuonna halkoi kuvan vertikaalisesti.

– Tarkoitus on ollut sekoittaa sisä- ja ulkotiloja tehokkaammin kuin aikaisemmin. Katukuvassa vilisee nyt myös enemmän turkulaisia, Hörkkö kuvailee.

Kalentereita on tänä vuonna myynnissä 2 000 kappaleen erä, ja kalenterin Turku-aiheinen kuvitus nähdään myös joulukortissa.

– Ihanasti myös turkulaiset yritykset ovat innostuneet hankkimaan kalenteria pikkujoululahjana työntekijöilleen. Ja kalenteri on suunniteltu helposti postitettavaan kokoon, jotta sen voi lähettää ulkoturkulaisille tai sellaisiksi haluaville, Johanna Hörkkö hymyilee.

Kalenteri on myynnissä osoitteessa johannahorkko.com sekä Sammakon kirjakaupassa, Kansallisessa kirjakaupassa, PUF Design Marketissa, Kui Design Local Shopissa, Lahjatavaraliike Rusetissa, Wanha Turku kaupassa kauppahallissa, Wäinö Aaltosen museon museokaupassa ja Forum Marinumin museokaupassa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autojen pesut, Autojen puhdistuspalvelut, Autojen ruosteen estokäsittely, Autovuokrausta, Kahviloita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa