Julkaistu 01.11.2019 0          

Turun salaisuudet avautuvat joulukalenterin luukkujen takaa

Graafikko Johanna Hörkkön suunnittelema Turku-aiheinen joulukalenteri ilmestyy kolmannen kerran luomaan joulunodotusta. Tällä kertaa keskiössä on Vanha Suurtori historiallisine rakennuksineen.

- Suurtori on turkulaisen joulun sydän, korostaa Hörkkö.

– Suunnittelu lähti liikkeelle Turun joulun ytimestä eli Suurtorin ympäristöstä. Kun se oli rakentunut kalenteriin, kerääntyi sen ympärille muita Turun tunnettuja rakennuksia. Suurin osa sellaisia, jotka eivät ole aiemmissa Turku-joulukalentereissa vielä esiintyneet.

Aurajoki vilahtaa kalenterin poikki nyt useamman kerran, kun se viime vuonna halkoi kuvan vertikaalisesti.

– Tarkoitus on ollut sekoittaa sisä- ja ulkotiloja tehokkaammin kuin aikaisemmin. Katukuvassa vilisee nyt myös enemmän turkulaisia, Hörkkö kuvailee.

Kalentereita on tänä vuonna myynnissä 2 000 kappaleen erä, ja kalenterin Turku-aiheinen kuvitus nähdään myös joulukortissa.

– Ihanasti myös turkulaiset yritykset ovat innostuneet hankkimaan kalenteria pikkujoululahjana työntekijöilleen. Ja kalenteri on suunniteltu helposti postitettavaan kokoon, jotta sen voi lähettää ulkoturkulaisille tai sellaisiksi haluaville, Johanna Hörkkö hymyilee.

Kalenteri on myynnissä osoitteessa johannahorkko.com sekä Sammakon kirjakaupassa, Kansallisessa kirjakaupassa, PUF Design Marketissa, Kui Design Local Shopissa, Lahjatavaraliike Rusetissa, Wanha Turku kaupassa kauppahallissa, Wäinö Aaltosen museon museokaupassa ja Forum Marinumin museokaupassa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

T & T Takuutyö Oy

T & T Takuutyö Oy

Ilmanvaihtokanavien mittaukset ja tarkistukset, Ilmastoinnin puhdistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 4, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa