Julkaistu 02.11.2019 0          

Naantalin asuntomessualue sai hyviä hakemuksia

Elokuun puolivälissä alkanut tonttihaku vuoden 2022 asuntomessualueelle Naantaliin päättyi lokakuun lopussa. Haettavana oli 16 omakotitonttia, viisi vapaa-ajan tonttia ja neljä yhtiömuotoista tonttia. Hakemuksia tuli yhteensä 20.

Määräaikaan mennessä saapuneista hakemuksista 3 kohdistui vapaa-ajan tonteille, 15 omakotitonteille ja 2 yhtiömuotoiseen rakentamiseen varatuille tonteille. Joillekin tonteille tuli useampia hakemuksia. Yksi tonteista on varattu entuudestaan Naantalin Vuokratalot Oy:lle.

Projektipäällikkö Timo Tirri on tyytyväinen hakemusten tasokkuuteen ja kiinnostavuuteen sekä määrään.

- Hakemuksissa oli hyvin huomioitu asemakaava sekä rakentamisen teemat, joita olivat saariston luonto, innovatiiviset energiaratkaisut, terveellinen rakentaminen ja turvallisuus, Tirri toteaa.

- Hakukierroksen tulos on jälleen erinomainen osoitus vuosittaisten Asuntomessujen kiinnostuksesta rakentajaperheiden ja taloteollisuuden piirissä. Tästä on hyvä jatkaa Naantaliin syntyvän laadukkaan asuinalueen rakentamiseen ja mielenkiintoisen Asuntomessutapahtuman 2022 toteuttamiseen, kertoo Osuuskunta Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

Suomen Asuntomessujen ja Naantalin kaupungin edustajien muodostama laaturyhmä tekee rakentajavalinnat vuoden 2019 loppuun mennessä. Valintoihin vaikuttavat muun muassa suunnitellun hankkeen laatu, rakentamisen teemojen huomioiminen ja kohteen sopiminen saariston luontoon. Vapaaksi jäävien vapaa-ajan ja omakotitonttien haku käynnistyy vuoden 2020 alussa, ja yhtiömuotoisen rakentamisen mahdollistavat vapaat tontit tulevat viipymättä jatkuvaan hakuun.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa