Julkaistu 05.11.2019 0          
NIMITYKSIÄ

SHIFTin Männistö Nuorkauppakamarien viestintäjohtajaksi

SHIFTin toimitusjohtaja ja Aurajoen Nuorkauppakamarin jäsen Mari Männistö on valittu Suomen Nuorkauppakamareiden viestintäjohtajaksi 2020. Kyseessä on vuoden mittainen luottamustoimi.

Yritystapahtuma SHIFT Business Festivalin ja Suomen Nuorkauppakamarien tiivis yhteys jatkuu, kun festivaalin toimitusjohtaja Mari Männistö valittiin viikonloppuna pidetyssä vaalikokouksessa Suomen Nuorkauppakamarien hallitukseen viestintäjohtajaksi tulevalle vuodelle. Männistö on tehnyt työuransa erilaisissa myynnin ja markkinoinnin asiantuntija- ja johtotehtävissä ja ollut mukana rakentamassa SHIFT Business Festivalia alusta alkaen.

- Olin itse SHIFTissä mukana vapaaehtoisena vuonna 2016 kamariprojektin kautta. Tänä päivänä tapahtuma on merkittävä kansainvälinen kohtaamis- ja kehittymisalusta, ja organisaatio työllistää useita henkilöitä. Itse olen edennyt parin vuoden aikana korkeimmalle johtopaikalle. Tämä on täydellinen esimerkki siitä, kuinka yhteiskunnallisesti vaikuttavaa toimintaa kamarissa tehdään ja kuinka toiminta samalla vauhdittaa nuorten aikuisten menestystä työelämässä. Olen iloinen, että itse saan entistä läheisemmin toimia niin SHIFTin kuin Suomen Nuorkauppakamarienkin kanssa, sanoo Männistö.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

03/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.03.2020


Seuraa meitä somessa