Julkaistu 12.11.2019 0          

Digita digitalisoi Liedon vesihuoltoa

Digita on solminut Liedon Veden kanssa 10 vuoden sopimuksen IoT-palveluiden toimittamisesta veden etäluentaan liittyen.

- Olemme aktiivisesti seuranneet IoT:n kehitystä muutaman vuoden ajan ja haastatelleet vesimittaritoimittajia tarkoituksenamme siirtyä veden etäluentaan. Vakuutuin Digitan LoRaWAN-teknologiaan pohjautuvan IoT-verkon tiedonsiirron kustannustehokkuudesta ja verkon kattavuudesta. Lisäksi verkon laajennettavuus myös muihin IoT-sovelluksiin oli keskeinen valintakriteeri, kertoo Liedon Veden vesihuoltopäällikkö Aki Teini. Liedon Vesi yhdessä Liedon kunnan kanssa suunnittelee verkon hyödyntämistä myös muihin IoT-käyttötarkoituksiin.

- Vesimittarien etäluenta palvelee niin asiakkaitamme kuin meitäkin. Saamme läpinäkyvyyden ja tarkkuuden veden kulutukseen, ja automaation hoitamaan perinteinen mittarinluku. Asiakkaamme voivat jatkossa saada vaikkapa kuukausittaisen laskun aiemman kolmen vuosittaisen laskun sijasta. Omaa vedenkulutusta on helppo seurata ja ennakoida, sanoo Teini.

- Erittäin tärkeitä ovat myös palvelun hälytysominaisuudet, joiden avulla pääsemme nopeasti kiinni poikkeamiin ja mahdollisiin korjaustoimiin, jatkaa Teini.

- On hienoa, että pääsimme nopeasti ja mutkattomasti yhteistyöhön innovatiivisen Liedon Veden kanssa. Tavoitteenahan on vaihtaa kaikki Liedon alueen noin 6 000 vesimittaria uusiin etäluettaviin älymittareihin. Pystyimme myös nopean verkonrakennuksen avulla vakuuttamaan asiakkaan Digitasta luotettavana kumppanina. Valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatiomme on verkon laajentamisessa keskeisessä roolissa, kertoo Digitan IoT-palveluiden myyntipäällikkö Mona Miettinen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

AC & Heating System Oy

AC & Heating System Oy

Ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumput, Ilmalämpöpumppujen huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa