Julkaistu 18.11.2019 0          

Vuoden yritykset palkittiin Varsinais-Suomessa

Kunnittain palkitut vuoden yritykset sekä ansiomerkkien saajat. Kuva: Markku Vuotila.

Varsinais-Suomen vuoden 2019 yrittäjäpalkinnot on jaettu hetki sitten Yrittäjägaalassa Logomossa, jonne kokoontuu kaikkiaan 850 henkilön joukko juhlimaan yrittäjyyttä tänään. Varsinais-Suomen Yrittäjien juhla on maakunnallinen yrittäjävuoden hieno huipentuma.

Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Hakkarainen korostaa yrittäjäpalkintojen arvoa.

- Palkinnot tulevat teille, meiltä toisilta yrittäjiltä – vertaisilta. Vain toinen yrittäjä voi ymmärtää miltä tuntuu pitkät työpäivät ja nopeasti nukutut yöt ja ne riskit, joita yritystoiminnan eteen on otettu. Olette todellakin palkintonne ansainneet, Hakkarainen totesi.

Aura: Auran Kuljetuspalvelu Oy

Auran Kuljetuspalvelu palvelee asiakkaitaan räätälöidysti, valtteinaan joustavuus ja luotettavuus. Seitsemän kuljettajan voimin pystytään asiakkaiden tarpeisiin vastaamaan nopeasti ja tehokkaasti. Palkinnon vastaanotti yrittäjä Mika Mäkilä.

Kaarina: Maalaus-Jautek Oy

Jautek taikoo väriä pintaan kolmekymmenen vuoden kokemuksella. Yritys on perustettu palvelemaan rakennus-, ohutlevy- ja koneteollisuuden sekä design-teollisuuden yrityksiä. Palkinnon vastaanotti toimitusjohtaja Juha Tuominen.

Kemiönsaari: Maskinentreprenör Ben Lindström Ab Oy

Yritys on kaivuutöihin ja traktoripalveluihin erikoistunut urakointiyritys. Elävän saariston mahdollisuudet ja yhteistyön merkittävä rooli ovat yritykselle tärkeitä arvoja. Palkinnon vastaanotti yrittäjä Ben Lindström.

Kustavi: MAP Satamapalvelu Oy/Vuosnaisten Meriasema

Vuosnaisten Meriasema on monipuolinen vierassatama ja ravintola. Toimintaa on kehitetty vanhaa kunnioittaen ja asiakkaita kuunnellen. Laadukas ruoka ja sydämellinen asiakaspalvelu ovat yrityksen toiminnan kulmakiviä. Palkinnon vastaanottivat yrittäjät Mika ja Anne Porrassalmi.

Laitila: Kaivuu ja Maansiirto Simo Jalonen

Vankalla kokemuksella ja nuorella voimalla tämä jo 40 vuotta toiminut perheyritys jatkaa monipuolista maanrakennustoimintaansa. Palkinnon vastaanotti yrittäjä Simo Jalonen.

Lieto: Timpro Oy

Yritys valmistaa sopimusalihankintana metalli-, puu- ja lasikuituosia Etelä-Suomessa toimiville laitevalmistajille sekä linja-auto-, juna-, laiva- ja huonekaluteollisuudelle. Palkinnon vastaanottivat toimitusjohtaja Hemmo Järvinen ja Janne Kulmala.

Loimaa: Kieku Oy

Kieku Oy on 14 tuottajaperheen omistama kananmunapakkaamo. Kieku Oy on kasvattanut volyymiaan ja liikevaihtoaan koko toimintansa ajan. Kananmunia pakataan päivittäin lähes miljoona kappaletta. Palkinnon vastaanottivat toimitusjohtaja Juha Lehtonen ja myynti- ja talousassistentti Essi Toivonen.

Masku: Kiinteistö & Notariaatti Ahtinen Ky

Asuntokaupan myynti- ja ostoprosessien hallinta digitalisoituu, mutta Kiinteistö & Notariaatti Ahtisella uskotaan ihmiskontaktin ja hyvän toimialueen tuntemuksen edelleen olevan tärkeitä tekijöitä, kun tehdään elämän isoja päätöksiä. Palkinnon vastaanotti yrittäjä Tero Ahtinen.

Mynämäki: Kasitien Katsastus Oy

Kasitien Katsastuksessa tehdään sekä kevyen- että raskaankaluston katsastuksia ja rekisteröintejä. Yritys toimii varta vasten katsastustoimintaan suunnitelluissa tiloissa 8-tien varrella. Palkinnon vastaanotti yrittäjä Sami Kompuinen.

Naantali: Ajolanranta Oy

Laaja, suojainen ja syvä merenlahti luovat Ajolanrannalle erinomaiset puitteet veneilypalveluiden tarjoamiseen ja kehittämiseen saaristomerellä Rymättylässä. Nöyrällä palveluasenteella on luotu pitkäaikaiset ja luottamukselliset asiakassuhteet.

Palkinnon vastaanottivat yrittäjä, toimitusjohtaja Antti Saarisalo ja Tomi Helenius.

Nousiainen: Kuljetus T. Virtanen

Yritys toimii pääosin maatalouden ja rakennusalan kuljetusten parissa. Ammattitaito ja luotettavuus ovat pitkien asiakassuhteiden takeena. Palkinnon vastaanotti yrittäjä Timo Virtanen.

Paimio: Hot Mix Oy Finland

Hot Mix Oy Finland on paimiolainen tiemerkintäalan perheyritys. Palveluumme kuuluvat tiemerkintäurakointi ja tiemerkintämateriaalien valmistus.

Yrityksen palveluksessa on noin 40 osaavaa alan ammattilaista. Kotimarkkinan lisäksi meillä on toimintaa Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Palkinnon vastaanotti yrittäjä, toimitusjohtaja Tapani Ritamäki.

Parainen: Oy Parforest Ab

Parforest on Länsi-Turunmaalla toimiva metsäkoneurakointiyritys. Yrityksen mottona on ympäristöystävällinen puunkorjuu. Yrityksessä arvostetaan luontoa ja sen monimuotoisuutta. Palkinnon vastaanotti toimitusjohtaja Peter Lundström.

Pyhäranta: Jukka Saarinen Ky

Yritys on mukauttanut toimintaansa yli 40 vuoden toimintansa aikana aina tarpeen vaatiessa. Nyt yritys toimii maanrakennusalalla palvellen niin yksityisiä henkilöitä kuin julkista sektoriakin. Palkinnon vastaanotti yrittäjä Kai Saarinen.

Pöytyä: Auranmaan Henkilöstöpalvelu Oy

Yritys harjoittaa henkilöstövuokrausta asiakkainaan varsinaissuomalaiset kauppapuutarhat ja kasvavassa määrin myös maatilat. Alkutuotannon aloille on vaikeaa saada suomalaista työvoimaa, joten yrityksen palveluille on lisääntyvästi kysyntää. Palkinnon vastaanottivat yrittäjät Antti Keskitalo ja Janne Vainikkala.

Salo: Kuljetusliike Hannu Vuorinen Oy

Kuljetusliike Hannu Vuorinen Oy:ssä on kannattavuus toiminut aina punaisena lankana ja jo 70-luvulla toimintansa aloittaneessa yrityksessä on kuljettajien ammattitaito ja osaaminen tärkeässä roolissa. Kalusto on ajanmukainen ja asiakkaita kuunnellaan herkällä korvalla. Palkinnon vastaanotti yrittäjä Hannu Vuorinen.

Sauvo: Kaskinen & Hyvärinen

Taksialalla toimivan yrityksen tavoitteena on tuottaa tuttua, turvallista ja luotettavaa sekä ihmisläheistä ja joustavaa palvelua oman pikkukunnan asiakkaiden tarpeisiin. Palkinnon vastaanottivat yrittäjät Timo Kaskinen ja Sari Hyvärinen.

Somero: Muotiputiikki Helmi/Wonderful Pearl Oy

Muotiputiikki Helmi on harppaus 50-luvun vaatteiden ja tavaroiden pariin. Yrittäjän luova hulluus, ainutlaatuiset ideat, rohkeus ja intohimo ovat tehneet tästä pienen maalaiskaupungin kivijalkaliikkeestä tunnetun jopa Suomen rajojen ulkopuolellakin. Palkinnon vastaanotti yrittäjä Anita Hallapelto.

Taivassalo: Rannikon Merityö Oy

Yrityksen toimialana on vesirakentaminen, rantojen ruoppaukset ja laitureiden rakentaminen. Hyvät yhteistyökumppanit ja luotettavat työntekijät luovat mahdollisuuden tuottaa laadukkaita tuotteita, jotka kestävät isältä pojalle. Palkinnon vastaanottivat toimitusjohtaja Henrik Kurkilahti ja hallituksen jäsen Heidi Vainio.

Turku: Mepratuote Oy

Yritys on erikoistunut metalliteollisuuden alihankintakoneistuksiin ja veneiden voimansiirto-osiin ja tarvikkeisiin. Mepratuote on toiminut vuodesta 1971 alkaen ja jatkaa perheyrityksenä jo kolmannessa polvessa. Palkinnon vastaanottivat yrittäjät Kristian Rantala ja Kari Rantala.

Uusikaupunki: VS-Automaatio Oy

Yritys tuottaa muovituotteita ja teollisuuden automaatiopalveluja. Palveluratkaisut toteutetaan suunnittelusta jälkikäsittelyyn niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Palkinnon vastaanotti toimitusjohtaja Petri Siiri.

Vehmaa: Trans-Anttila Oy

Tämän nopeasti laajentuneen kuljetusyrityksen historia juontaa 60-luvulle. Nyt kuljetuksia tehdään 23 auton ja 35 työntekijän voimin. Palkinnon vastaanottivat toimitusjohtaja Jarkko Anttila ja hallituksen jäsen Tommi Mäkinen.

Timanttiristit

Yrittäjägaalassa jaettiin myös Suomen Yrittäjien Yrittäjäristin timanttiristejä 40 vuoden ja 50 vuoden yrittäjäurasta.

40 vuotta

Mynämäen Yrittäjät, Kauko Kylänpää, Rakenne-Kylänpää Oy.

50 vuotta

Paimion Yrittäjät, Ulla-Maija Alitalo, Alitalon Vihannes Oy

Liedon Yrittäjät, Antti Pousar, Antti ja Liisa Pousar ay

Someron Yrittäjät, Keijo Näyskä, Muovihaara ja Aukko Ky (ei paikalla juhlassa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Raision Puulevy Oy

Raision Puulevy Oy

Puutavaraa, Rakennustarvikkeita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

09/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 03.09.2020


Seuraa meitä somessa