Julkaistu 18.11.2019 0          

Yrittäjägaala täytti Logomon

Maakunnallisen yrittäjäpalkinnon saapuivat Naantalista noutamaan Muumipeikko ja Pikku-Myy - sekä Muumimaailman toimitusjohtaja Tomi Lohikoski.

Varsinais-Suomen Yrittäjägaala toi lauantaina Logomoon yli 850 iloista ja jännittynyttä juhlavierasta. Tuttuun tapaan tilaisuudessa palkittiin ansioituneita yrittäjiä. Maakunnallisen yrittäjäpalkinnon saapuivat Naantalista noutamaan Muumipeikko ja Pikku-Myy - sekä Muumimaailman toimitusjohtaja Tomi Lohikoski.

Kuntakohtaisia yrittäjäpalkintoja jaettiin lauantaina 22. Palkintoja olivat tällä kertaa mukana jakamassa myös palkintoja esittäneiden paikallisyhdistysten puheenjohtajat. Juhlassa palkittiin myös pitkän uran tehneitä yrittäjiä Suomen Yrittäjien Yrittäjäristin timanttiristeillä.

Gaalajuhla jatkui Sunborn Cateringin loihtimalla juhlaillallisella. Illan artisteina esiintyivät Diandra ja Ressu Redford ja myöhemmin juhlaväen tanssihaluja kutitteli myös bilebändi Popkorn.

Länsi-Turunmaan Yrittäjistä yrittäjägaalaan osallistuivat Peter ja Susanne Lundström sekä Carola Artzén-Jalonen ja Esa Jalonen. Peter Lundströmin Oy Parforest AB:lle luovutettiin lauantaina Paraisten kuntakohtainen yrittäjäpalkinto.

Kunniapuheenjohtaja Markku Wuotille tämä yrittäjäjuhla oli jo 41. ja puoliso Hanna-Kaija Wuotille 40. kerta. Seuraan liittyivät Vehmaan Yrittäjien entinen puheenjohtaja Anne Silver ja puoliso Kaj Kallio.

Minna Pavén Turun Yrittäjistä ja Kari Vesterinen Ruskon ja Vahdon Yrittäjistä etsivät alkuillasta vielä lietolaisia yrittäjäkollegoitaan, joiden pöytäseurueeseen heidät oli ilmoitettu.

Taivassalon yrittäjiä oli saapunut gaalaan sankoin joukoin. Mukana myös Anna Nieminen Annan Tilitoimisto Oy:sta, Jarmo Nieminen Kuljetus Jarkko Aalto Oy:sta, Heidi Vainio gaalassa palkitusta Rannikon Merityö Oy:stä sekä ex-kauppias Tuula Lehtonen.

Herrainpukimon yrittäjä Tuukka Simosen juhlaillan smokki oli tummansinistä englantilaista samettia. Sara Parhialan puku oli puolestaan turkulaisen Kisu Korsin käsialaa.

Turkulaista yrittäjyyttä edustivat Turun Yrittäjien hallituksessa vaikuttava Mikko Rantanen Kaupallistajista, Sami Rounas Prospera Management Oy;stä ja Rasmus Wahlstedt Grafitrio Oy:sta. Nellie Inkinen kuuluu Varsinais-Suomen Nuorten yrittäjien toimikuntaan vaikkakin opiskelee vielä.

Kaukaa Raisiosta Logomoon olivat saapuneet juhlimaan Päivi ja Veli-Pekka Anttila, Juha ja Hanna Vuori, Kari Leino ja Katri Leppälä. Iloiseen seurueeseen liittyivät myös turkulaiset Jukka ja Päivi Suomi.

Yrittäjägaala Logomossa oli loppuunmyyty. Paikalla oli yli 850 iloista juhlavierasta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

03/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 18.03.2021


03-liite/2021Liite
to 18.03.2021


Seuraa meitä somessa